• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hejo
Czytam ale nie bardzo mam czas na odpisywanie:zawstydzona/y:
Wesele udane Domis byl bardzo grzeczniutki:-) troche gorzej z poprawinami bo od niedzieli jest strasznie marudny gdyz idzie kolejny zabek ja calymi dniami sama z chlopakami bo mezul u mamy remontuje po pracy:dry:
Ewa przykro mi bardzo
[*]:-( buzki na pocieszenie

reklama
Hejka dziewczyny dzieki za zyczonka dla Kubusia:-)
Wracajac do chodzika to ja uzywalam z pierwszym dzieckiem i Kuba tez bardzo lubi w nim byc nie :tak:nie wkladam go czesto bo mam cos innego postaram sie zaraz fotke wkleic:-)to jest taki niby chodzik:sorry2:

to jest wlasnie to:-)

Załączniki

• Zdjęcie000.jpg
    Zdjęcie000.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 48
Domis sie obudzil i nie dokonczylam
Dziekujemy za zyczonka i spoznione wszystkiego naj dla TYMONKA FILIPKA MARYSI KONDZIKA FILIPKA
oraz dzisiejszych MICHALKA I KUBUSIA:-):-):-)
A i zapomnialam tata juz po szpitalu i sam chodzi tzn o lasce ale bez pomocy mamy apetyt super i w ogole jest git mam male slabostki ale oby tak dalej
To mykam bo mezul przyjechal:-p

Hej Mamuśki!
Melduję się tylko szybciutko, bo padam dzisiaj na twarz....:-( Umęczona jestem już strasznie tymi moimi choruskami, no i przede wszystkim tym siedzeniem w domu.... Już nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam na spacerze, buuuu:sad::sad::sad:

Ewciu
współczuję z powodu śmierci dziadka (*)
Kasik strasznie się cieszę, że z tatą lepiej - dużo zdrówka dla niego!:-) No i niech ten ząbek szybciutko wyjdzie Dominikowi!;-):tak: No a że imprezka udana to widziałam już na NK:rofl2:!
Asze nie zazdroszczę kredytu we frankach... My na szczęście mamy w złotówkach, zresztą Mąż jako były bankowiec zawsze wszystko musi dokładnie przeanalizować i był przeciwny kredytowi w walucie... Oby wszystko się szybko ustabilizowało, bo będzie nieciekawie....:no:
Weronikaa ale zaszalałaś Kochana! Jak się wystroisz w sobotę to konkurencję Nelci zrobisz, hehe :-D:-D A co do pogody to patrzyłam dziś na TVN METEO, że deszcz ma być na pd i wsch Polski, ale ma być dość ciepło, a jak będzie to czas pokaże.....:sorry2:

Dzięki dziewczyny za zaproszenia i akceptację na NK - to już chyba prawie wszystkie się znalazłyśmy, prawda?!

Dużo zdrówka dla Michałka i Kubusia!!!:-):-)

Witam!!
Pierwszy raz jestem pierwsza!!:-):-)
Zuzia wstała dzisiaj juz o 7:baffled: wiec sie nie wyspałam na maxa!! Pogoda u nas fatalna, szaro, buro i ponuro!:crazy:
Weronika wstawaj, rób kawe - jade do Ciebie u Was ma byc ciepełko i słoneczko:rofl2::rofl2:;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry