kra
Zadomowiona(y)
Witam:-)
Befatka cieszę się, że wsio oki z mamą
i nie strasz mnie kobieto, bo kryzys taki, chłop od notowań giełdowych nie odstępuje, a stado kóz droooogie;-) Dobrze, że Kudłacz jeszcze młody, to może nazbieram
Ja i tak jestem od ciebie bardziej wyrodna
nie rodziłam naturalnie i nie karmiłam, bo nie miałam czym
Jakbym czekała na pokarm, to Emi zszedłby z głodu, a walczyłam 6 tyg
Dla mnie macierzyństwo zaczynało się w obu przypadkach wraz z zaprzestaniem karmienia - wcześniej to tylko walka i straszny dół
, a takie dewoty potrafią wyrządzić krzywdę
za pierwszym razem się dałam, ale teraz biorę wszystko na luz
Anetka ja taka jestem przewrażliwiona, że zawsze mam świadomość, że każdy dzień może być ostatni i może dlatego taka jestem ześwirowana na punkcie tulenia, pieszczenia i przebywania z moimi dziećmi
Śliczny ten Twój Filipek
wysłałam Ci zaproszenie na nk:-)
MrsF
to znaczy ,że mamy dodatkową dziurę? bo na to wygląda
szkoda tylko, że jednorazowego użytku, bo tak to i małż by miał jakieś dodatkowe atrakcje
Jak zobaczyłam Dżemika na zdjęciu, to w pierwszej chwili myślałam, że to mój Jeremi, bo ma taką samą czapkę
Niekat mój Błażej pomimo tych wszystkich ekscesów, to nie powiedziałabym, że jest niegrzeczny
Fakt temperamencik to on ma, do tego gadane i jest dość rozwinięty intelektualnie i emocjonalnie jak na swój wiek, a to wszystko na raz jest mieszanką wybuchową i potrafi świętego wyprowadzić z równowagi
I nie to, że go chwalę, bo mój (że bardziej rozwinięty
bo tego unikam jak ognia - znam dzieci odrzucone przez rówieśników, bo im mamusie nakładły do główek, że są LEPSZE
) tylko obiektywnie obserwujemy ze znajomą w porównaniu do jej starszej córy - mój zabiera się ostro np. za pisanie, liczenie itp., a jej nie chce
Kurczę, ale się rozpisałam
Wszystkiego najlepszego Marysiu, Kondziku i Filipku
Befatka cieszę się, że wsio oki z mamą
i nie strasz mnie kobieto, bo kryzys taki, chłop od notowań giełdowych nie odstępuje, a stado kóz droooogie;-) Dobrze, że Kudłacz jeszcze młody, to może nazbieram
Ja i tak jestem od ciebie bardziej wyrodna
nie rodziłam naturalnie i nie karmiłam, bo nie miałam czym
Jakbym czekała na pokarm, to Emi zszedłby z głodu, a walczyłam 6 tyg
Dla mnie macierzyństwo zaczynało się w obu przypadkach wraz z zaprzestaniem karmienia - wcześniej to tylko walka i straszny dół
, a takie dewoty potrafią wyrządzić krzywdę
za pierwszym razem się dałam, ale teraz biorę wszystko na luz
Anetka ja taka jestem przewrażliwiona, że zawsze mam świadomość, że każdy dzień może być ostatni i może dlatego taka jestem ześwirowana na punkcie tulenia, pieszczenia i przebywania z moimi dziećmi

Śliczny ten Twój Filipek
wysłałam Ci zaproszenie na nk:-)MrsF
to znaczy ,że mamy dodatkową dziurę? bo na to wygląda
szkoda tylko, że jednorazowego użytku, bo tak to i małż by miał jakieś dodatkowe atrakcje
Jak zobaczyłam Dżemika na zdjęciu, to w pierwszej chwili myślałam, że to mój Jeremi, bo ma taką samą czapkę
Niekat mój Błażej pomimo tych wszystkich ekscesów, to nie powiedziałabym, że jest niegrzeczny
Fakt temperamencik to on ma, do tego gadane i jest dość rozwinięty intelektualnie i emocjonalnie jak na swój wiek, a to wszystko na raz jest mieszanką wybuchową i potrafi świętego wyprowadzić z równowagi
I nie to, że go chwalę, bo mój (że bardziej rozwinięty
bo tego unikam jak ognia - znam dzieci odrzucone przez rówieśników, bo im mamusie nakładły do główek, że są LEPSZE
) tylko obiektywnie obserwujemy ze znajomą w porównaniu do jej starszej córy - mój zabiera się ostro np. za pisanie, liczenie itp., a jej nie chce
Kurczę, ale się rozpisałam

Wszystkiego najlepszego Marysiu, Kondziku i Filipku

co Ty jej dajesz?

w piatek idziemyz nim na kontrol to sie okaże co dalej... ale widac dieta działa
najwyżej nie będe jej za często w nim sadzać.