• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Befatka trzymam kciuki żeby wszystko było ok!;-):tak: Daj znać jak już będziesz wiedziała co i jak! Uszki w górę - będzie dobrze!
Mrowa wiem, że mam szczęście, bo ja też straszny śpioch jestem...:-p A dziewczynki zostały dzisiaj z tatusiem. Zresztą wstałam dzisiaj o 7-mej, czyli jak dla mnie w środku nocy i obróciłam raz dwa, więc Mężuś tylko trochę później do pracy poszedł!
Asze aż się wierzyć nie chce, że Zuza tak mało śpi w dzień...:szok::no: A jaki ma humorek w ciągu dnia?!
Weronikaa no czasami to moja Zuza jak złapie melodię do spania, to nic jej nie przeszkadza...;-)! A mi nie przeszkadza to, że tak długo śpi, hehe:-D:-D
Mleczkiem się nie przejmuj, bo Nelcia już duża panna!:-) Powodzenia na szczepieniu!
No i napisz nam jak tam "włoscy" goście?! Dogadujecie się jakoś...?

A ja zmykam dziś do gina, bo muszę odebrać wyniki z cytologii, ale skoro nie dzwonili to chyba wsio oki...:sorry2: No i musimy jeszcze zobaczyć moje jajniki, bo torbieli na nich tyle, że szok...:szok: Lekarz zapytał czy ja tak miałam od zawsze, a jak mu powiedziałam że generalnie tak, to powiedział, że to jakiś cud że w ciążę zaszłam...:surprised::surprised::surprised: A ja mu na to, że nawet w dwie i to za pierwszym strzałem za każdym razem...:-p

Anetka wszystkiego NAJ dla Twojego Filipka na 7-my miesiączek!!!:-)

Anetka wszystkiego NAJ dla Twojego Filipka na 7-my miesiączek!!!:-)

Bardzo dziekujemy i wysylamy slodzitkie buziaczki dla wszystkich :-)

Filip caly dzien z tata bo ja w pracy siedze dzis 12 h :-( no ale ja mam tak ze tylko 10 razy w miesiacu pracuje wiec nie narzekam bo zawsze to troche grosza i jakos latwiej cos odlozyc. Ale i tak tesknie za synkiem i mezem wiec biore laptopa do pracy zeby miec z nimi kontakt na gadu bo z mezem sie prawie nie widuje no chyba ze w nocy;-) bo wymieniamy sie opieka nad fiipkiem.

Dokladnie 7 miesiecy temu fifi byl juz 3 godziny na swiecie :-) kiedy to bylo :-( az mi sie teskni do tych chwil :-)

Dzieki dziewczynki za wsparcie:-)
Tak jak Wam kiedys pisalam najpierw moja mama miala robiona mammografie wykazalo ze ma guz o srednicy 4,5cm.Pozniej poszla do onkologa i na usg a ten powiedzial ze nic tam nie ma wszyscy sie cieszylismy ale kazalam mamusce isc do jeszcze innego lekarza i ta umowila sie do 2ch innych lekarzy którzy potwierdzili ze to dziadostwo tam jednak jest.
Na cale szczescie nie stwierdzono komórek rakowych uff...
Ale i tak musza to usunac i na 13listopada mama ma skierowanie na blok operacyjny.Oby wszystko bylo dobrze

Ostatnia edycja:
Stefanna - goście ok, ciotka tłumaczy, ale fajny facet z niego ;-)

My po szczepieniu, nawet bardzo krzyków nie było, jak wyszliśmy to zaraz zasnęła.
Dostaliśmy chodzik i łóżeczko turystyczne (tzn. mamy pożyczone) - łóżeczko stoi sobie w Nelinki pokoju a w chodziku właśnie zasuwa po pokoju:-):rofl2:

nie mam weny na pisanie, do jutra!

Weronika to super z egoscie az tak duzo problemów nie sprawiaja;-) To Nelcia sie postarała zuch dziewczyna :-) a ty dajesz do chodzika czy takiego pchacza/chodzika?
Anetka buziaki dla twojego Filipka :-) przpraszam ze o nimm zapomniałam ale nawet niewiedziałam ze on 28 teraz juz bede pamietac;-)
wysłałam ci zaproszenie na NK;-)
Befatka całe szczęście ze to nei nowotworowe uffff twoja mama napewno nerwów straciła duzo:no:

Anetka buziaki dla twojego Filipka :-) przpraszam ze o nimm zapomniałam ale nawet niewiedziałam ze on 28 teraz juz bede pamietac;-)
wysłałam ci zaproszenie na NK;-)

:-D nic nie szkodzi bo ja od niedawna sie udzielam, - wkoncu malzonek zalozyl internet bezprzewodowy kazdy ma swojego laptopa z dostepem do neta to juz klotni nie ma kto ile siedzi na necie :-D:-D:-D i moge wkoncu cos na spokojnie napisac:-) - nie slysze ciagle "wez juz koncz bo teraz ja chce skorzystac z kompa" nareszcie mam spokoj :-) Fifi zasnie to mama buszuje po BB :-)

reklama
WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MALUSZKOW NA KOLEJNY MIESIACZEK:)))
BEFATKA wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki
ANETKA filmik super az mi sie lezka zakrecila
WERONIKA wiem co to oznacza nie rozumiec nikogo do nas przychodzi znajomy i tez go nie rozumiem musza tlumaczyc co on mowi i to co ja:baffled:

A u nas dzisiaj dzionek kiepski Kuba bardzo marucny nie chce jesc ani spac:no: nie wiem czy przypadkiem nastepny zab nie idzie:happy2: mam tylko nadzieje ze to nie choroba go bierze:no:bo mezus jeszcze nie wyzdrowial:crazy:.
A co do nk to moze sie pozapraszamy ja zadnej nie moge znalesc :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry