Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Daj znać jak już będziesz wiedziała co i jak! Uszki w górę - będzie dobrze!
A dziewczynki zostały dzisiaj z tatusiem. Zresztą wstałam dzisiaj o 7-mej, czyli jak dla mnie w środku nocy i obróciłam raz dwa, więc Mężuś tylko trochę później do pracy poszedł! 
A jaki ma humorek w ciągu dnia?!

No i musimy jeszcze zobaczyć moje jajniki, bo torbieli na nich tyle, że szok...
Lekarz zapytał czy ja tak miałam od zawsze, a jak mu powiedziałam że generalnie tak, to powiedział, że to jakiś cud że w ciążę zaszłam...

A ja mu na to, że nawet w dwie i to za pierwszym strzałem za każdym razem...
Anetka wszystkiego NAJ dla Twojego Filipka na 7-my miesiączek!!!:-)

Anetka buziaki dla twojego Filipka :-) przpraszam ze o nimm zapomniałam ale nawet niewiedziałam ze on 28 teraz juz bede pamietac;-)
wysłałam ci zaproszenie na NK;-)
nic nie szkodzi bo ja od niedawna sie udzielam, - wkoncu malzonek zalozyl internet bezprzewodowy kazdy ma swojego laptopa z dostepem do neta to juz klotni nie ma kto ile siedzi na necie 

i moge wkoncu cos na spokojnie napisac:-) - nie slysze ciagle "wez juz koncz bo teraz ja chce skorzystac z kompa" nareszcie mam spokoj :-) Fifi zasnie to mama buszuje po BB :-)
nie wiem czy przypadkiem nastepny zab nie idzie
mam tylko nadzieje ze to nie choroba go bierze
bo mezus jeszcze nie wyzdrowial
.