ninjacorps
Marcóweczka 2008
Dziewczyny - Maniu na tak naprawdę na imię Songo ale większość i tak woła Maniu ;-)
Asze - w takim razie ja wybaczam
;-)
Uwaga! Nagadałam rano Tymonowi, że Zuza, Martynka, Kaya tak pięknie śpią i że to trochę wstyd tak matkę poniewieraći co? Wstał o 06.00, strzelił kupsona i po moim usilnym tłumaczeniu ZASNĄŁ
(ale oczywiście w moim łóżku). Wstaliśmy 8.30!!!!!!! :-):-):-)
Asze - w takim razie ja wybaczam
;-)Uwaga! Nagadałam rano Tymonowi, że Zuza, Martynka, Kaya tak pięknie śpią i że to trochę wstyd tak matkę poniewieraći co? Wstał o 06.00, strzelił kupsona i po moim usilnym tłumaczeniu ZASNĄŁ
(ale oczywiście w moim łóżku). Wstaliśmy 8.30!!!!!!! :-):-):-)

A w domku to się już chyba od pieska nie wymigam, bo Zuza cały czas o nim truje... Jak rysuje naszą rodzinę z domem, to pies jest już stałym elementem na każdym rysunku, hehe
, zbieram się na spacer ale Żaba zasnęła to niech śpi.
Oczywiście ja jej mówię ze nie wolno, no ale nie mam oczu dookoła głowy.

niestety ja tez mam nocne pobudki. Raz tylko sie udalo filipowi pospac do rana i mialam nadzieje ze juz tak mu zostanie a tu d*pa i dalej pobudka skoro swit na mleczko. Ostatni to jak sie obudzil o 4 to musialam z nim lezec do 6 zanim zasnal a zwykle spi sam w swoim lozeczku i sam rowniez zasypia. No ale takie odchylenia bywaja :-( doszlam do wniosku ze chyba odpoczniemy na starosc:-) Albo jak dorosna za jakies 20-30 lat a potem pewnie bedziemy wnuki bawic wiec ...... nie licze juz na wiele czasu wolnego