niekat
Fan(ka)
chronologicznie
PM1 ale sie usmiałąm z tych filmików - ten pierwszy pies by mi sie rpzydał bo Marcel uwielbia takie gilgotki to bym miała wolne;-)a ostatni z wiadomych względów:-)
kra moja siostrzenica po takim "pogrzebie"pół nocy przy sedesie siedziała o czekała zeby rybka wypłyneła bo sie przecież "w tym kibelu utopi na amen"
ninja zajebiaszcze foty!!1Maniek jest fest pisur i dobrze mu z pyska patrzy
Mija była cidnym szczeniakiem ale zdjęcie jak spi przy Tymku jest the best!!!WARUJE

a co do tapety... cóż;-)załoze się że zostałą sama w domu
PM1 ale sie usmiałąm z tych filmików - ten pierwszy pies by mi sie rpzydał bo Marcel uwielbia takie gilgotki to bym miała wolne;-)a ostatni z wiadomych względów:-)
kra moja siostrzenica po takim "pogrzebie"pół nocy przy sedesie siedziała o czekała zeby rybka wypłyneła bo sie przecież "w tym kibelu utopi na amen"

ninja zajebiaszcze foty!!1Maniek jest fest pisur i dobrze mu z pyska patrzy
Mija była cidnym szczeniakiem ale zdjęcie jak spi przy Tymku jest the best!!!WARUJE

a co do tapety... cóż;-)załoze się że zostałą sama w domu

Emi był dobrze ułożony (akurat mu to nie zostało;-)), ALE mój lekarz pomimo, że pracuje w szpitalu pro - natura (hehe;-)) i jak twierdzi dobrze jest urodzić naturalnie stwierdził, że wg niego pacjentka po cc ma prawo współdecydować o wyborze drugiego porodu, a ja najbardziej bałam się drugiego "pierwszego" porodu no i że namęczę się a i tak będzie cc
Więc według wersji wszelkiej maści wszechwiedzących dewot matka ze mnie żadna, bo mi dzieć dziurą nie wyłaził

ale damy radę!
ale rzeczywiscie ogólnie nie mogę na nią narzekac.Potrafimy juz przeprowadzić rzeczową rozmowe na wybrany temat i mądralinska często ma swoje zdanie.
ostatnio pod tarasem wykopała dołek głeboki na 0,5 metra