• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

witam z ranca..:-)
wczoraj połzyłam Tosię ciót póxniej spać..(tj.po 19stej)..i nie było różnicy..zmiana czasu nie zrobiła większej różnicy;-)..Młody jeszcze spi..
Wc zoraj już nie miałam siły odpisywac..poczytałam tylko troszkę..i o 21wszej-wyrko!Nawet przytulic do Piotrka mi sie nie chciało:baffled:..Zasnęłam odrazu..
Dziś moja mama ma mieć KT..ciekawe jak jej wyjdzie ...ona sie boi..i nie powiem.. .bo ja też.:-(Ale zobaczymy..
Anetka to chrzciny sie udały:tak:! A synus slicznie wyglądał!taki błękitny!:tak:
Dotota to faktycznie daleko od domu..:-(.ale tu jesteś ze swoją rodzinką;-):-)
weronika uważam ze fajnie jest robić własny domek..My też robiliśmy w większości sami..nie stać nas było na robotników:no:..paneli noo niestety nie układałam..(zreszta niemam..)-gratulki dla ciebie!:tak:..ale malowałam łazienki..robiłam specjalny tynk..
A co do Włocha..-hmmm...to polecam się jako tłumacz;-):-)..
beti i co? córcia obudziła mamusię do pracy??:-)
mrowa to ci szybko szkraby zasnęły..Wykorzystałaś chociaż wieczór;-)?
skaba,pm.. to miałyście fajną niedzielę..czas dla siebie..i spacerki..:happy:
ninja to ty ekspertka też od psów?..Moja kumpela też jest taka"psia mama":-D
No..i muszę znów kończyć ...Młody wstał..a nie ma chlebka..Lecę!:-)

reklama
weronika my co prawda domu właśnego nie mamy ale wykanczaliśmy nasze pietro samiutcy.tylko podłogi tata mój pomagał wyrównać:tak:to jest super uczucie wchodzić do mieszkania i mieć swiadomosć ze każda rzecz jaka jest tam wykonana to przez ciebie i ukochanego.w naszym przypadku ukochany robił 500% więcej niz ukochana ale co tam:-pważne ze nasze:tak:a ze męża mam pomyslowego i złotą rączkę to i efekt mam ciekawy zwłaszcza na sufitach;-)
Marcel tez nie dał pospać ale gorzej że Oli wstała wczesnie i przyturlała się nam do łozka.Ma karę że przez tydzien nie oglada bajek ani nie gra na kompie - była niegrzeczna w sklepie i pyskowała do ojca....:no:no i że nie mogła rano właczyc TV to połozyła się u nas a w czwórke to juz lekki tłok jest no i tym samym drugi dzień chodze połamana bo szyja mi się przekręciła i boli jak ch..(sorry)strasznie mnie to irytuje i wczoraj wieczorem byłam NIEZNOŚNA - sama dla siebie tez zreszta.:wściekła/y:Marcello był za to przesłodki i przytulał się do mnie pieszczoszek i marcheweczkę z groszkiem chętnie wciagnął i w ogóle:tak:
Anetka (moja ukochana siostra ma też tak na imię) super przystojniacha z Twojego Aniołka:tak:My tez robilismy chrzciny w domu i uważam ze to nie taki znów koszmar;-)przynajmniej na luzie i mozna siedziec do rana:-p
PMja sie z moją wiedzą nie umywam do ninji ale wg mnie to tez dosc wczesnie na odstawienie szczeniaka od matki:sorry2:ale pewnie mąż wie co robi;-)

Ostatnia edycja:
hej
Tymonku Dominiku i Filipie wszystkiego najlepszego na kloejny miesiaczek:-):-):-):-):-)
Beti nie to nie Melci ja ją do czegoś takiego nie zgłaszałam i nie mam zamiaru nawet tego robic;-)nie jest nam do szczęścia to potrzebne;-)
Anetka ja robiłam w domu i tez uwazam ze nie było koszmarnie powiem nawet ze było super:-)
Niekat a jak dzisiaj Oli ?
Ewa na bb wykorzystałam ;-)

u ans dzis cudnie za oknem prawdziwa jesien:rofl2:

Dziewczyny nam też się wydawało, że za wcześnie:dry: ale babka ma hodowlę także to nie był pierwszy raz kiedy handlowała psiakami. A jak do niej dzwoniłam to już miała kilka rezerwacji dlatego woleliśmy wcześniej wybrać sunie niż wybierać z tego co zostanie (brzydko to brzmi:dry:). A okazuje się, że sunia (Berta- teściu już nazwał;-):tak:) jest rewelacyjna:-). Od razu jadła (kaszkę bobovita:-)).Podobno jada już wszystko(tak babka powiedziała, ale teściowa zapowiedziała, że będzie jej gotować kluseczki na mleku i kaszki:-D) I to tak fajnie bo nie od razu zjadła wsio tylko co 5 min dochodziła i podjadała :-D. Ale jaka to mądra psinka. Odeszła od miski i zaczęła mruczeć i tak niespokojnie chodzić. To pomyśleliśmy, że może chce siusiu. Wyszliśmy z nią na podwórko od razu zrobiła siusiu póżniej za 15 min to samo i poszła kupka:-D:-). Niesamowicie inteligentny psiak. A już po 15 min zorientowała się, że jest kochana przez domowników i takim humorem tryskała, że biegała jak owieczka i zaczepiała do zabawy:-D. Także nie przeżyła mocno rozłąki.
Fotek nie wkleję, bo zapomniałam zgrać na pendriva z teściów aparatu, bo mi padły baterie:-(.
Ale tak wygląda na zdjęciu od hodowcy
moz-screenshot-16.jpg

Załączniki

• Unsaved Project 400x300.jpg
    Unsaved Project 400x300.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 40
  • Unsaved Project 400x300a.jpg
    Unsaved Project 400x300a.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 43
PM to spoko - fajna psinka:tak:
mrowa podleczyłam ją Engystolem, Herbapektem i Vickem i juz tak nie trzeszczy.troche pokasłuje ale do przedszkola dziś i tak już poszła:tak:dzieki za pamięć:sorry2:

Ło matko - Mrowa - dopiero mi przypomniałaś! :baffled:
Słonka i dla Was Dominiku i Filipku!!!! :-)

PM - no to super! :tak: Poproś teściów, żeby zrobili jej legowisko blisko tykającego zegara, albo wkładali budzik do legowiska - to małe psiaki baaardzo uspokaja w nocy i czują się bezpieczne (to bicie przypomina bicie serducha mamy):tak:

ninja- pewnie jeszcze nie raz będziesz miała możliwość podłubać przy domku:-). A prze wykończeniówce to chyba na pewno;-). Ja w naszym mieszkanku byłam specjalistą od kładzenia fug:-D. Frajdę miałam niesamowitą, no i przycierałam tynki:-D. Miło to wspominam:tak:. I też mieszkanko wykańczał teściu i mąż (uważali że zrobią to lepiej:sorry2: i zrobili:tak:).
anetka- ślicznie wyglądała ten twój mały facecik:tak:
niekat- zdrówka dla córci, oby szybko przeszło:tak:
ewa- a o nas Tośka odczuła zmianę czasu. Ja zapomniałam jak już przestawiliśmy zegarki, że faktycznie jest o godzinę później i tak się zastanawiam czemu Tosia przed 20 taka marudna a to było przed 21 a zazwyczaj o 21 nam zasypia. Dopiero się kapnęłam jak wsiedliśmy do samochodu (w drodze do domu bo byliśmy u teściów) a w nim nie był przestawiony zegarek :-p.
mrowa- ty to nasza pogodynka jesteś:-D
beti - u nas było dokładnie tak samo jak szły jedynki górne. Tosia przez sen zaczynała płakać i zasypiała mi wtulona na rękach po 10 min. Bo cycuś nie pomagał.

No i buziaczki dla Tymona, Dominisia i Filipka !

Dominiku & Filipie & Tymonie
- 100 lat chłopaki!!!!!!
:-*

Anetka
- ślicznie się Filipek zaprezentował, a i dobrze że takie imprezy to nie za często są :-D;-)

Weronikaa
Co do gości to się nie martw, pewnie Italiano troszkę będzie mówił łamaną polszczyzną+angielski i na migi...:-D a przy okazji, co z twoją polską gościnnością:blink:

Beti - co do gościnności to ja tam nie mam nic, tylko teraz jak mężul ma wolne to wolałabym spędzić czas na budowie a nie z nimi :baffled: A co do dogadania to coś tam podobno rozumie po polsku - gorzej z mową:nerd:

My urządziliśmy sobie wczoraj wieczór tylko we dwoje:rofl2:, poszliśmy na nocny spacerek i do knajpy na kolację (bo w kinie kicha tylko "Świadectwo" i jakąś bajkę grają:wściekła/y:). No ale super było, strasznie mi tego brakowało, tak bezstresowo, nikt nie zrzędził ... :-) tylko szkoda że @ jeszcze jest :-(

Niekat - oj cieszy jak diabli każda rzecz, która już jest na swoim miejscu :-)
A co z Waszym "samo-spaniem" Precelka? Widzę, że dyscyplina nie bardzo wychodzi :-)
PM - boska ta Wasza Berta - śliczny psiaczek! (ja za to nic nie powiem, bo się kompletnie nie znam. Jak miałam 10 lat strasznie chciałam pieska, ale ojciec zabronił:-()

U nas też pogoda cudna, musze zaraz lecieć do sklepu po zakupy i Włochowi po szarlotkę :sorry2::-D Ciotka pojechała po niego do W-wy tak że pewnie ok 16-17 będą

reklama
Witam!:-)
Moje dziecko też sie nie przestawiło, wstała dzisiaj juz przed 8:baffled:, teraz słodko śpi, ale ciekawe jak długo? Pogoda u nas brzydka, pada bez przerwy:baffled:
W sobotę bylismy na zakupach w nowym centrum handlowym w Zielonej Górze, gdzie otworzyli wszystkie fajne sklepy ( min. H&M, Reserved, C&A, Smyk), mam teraz w miarę blisko co cieszy mnie ogromnie:-). troche obkupiłam dzieciaki, niestety nic sobie, ale odbiję to sobie jak pojedziemy bez Milo ( strasznie marudzi na zakupach ciuchowych)
PM śliczna psinka:tak:
Anetka śliczny Twój mały elegancik:tak:
Beti moja sie tez tak wybudza, właściwie to codziennie:baffled:
Ewa trzymam kciuki za mamę:tak:
Mrówa zazdroszczę pogody;-)
Tymonie, Dominiku, Filipku 100 lat!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry