skaba1
sierpień'05 marzec'08
zamykałam dzień to i go otworzę:-) dzień dobry wszystkim!!:-):-):-)
ale się dzisiaj wyprzytulałam z Marysią:-) tatuś z racji spożycia sporej dawki alkoholu został oddelegowany do innego pokoju, a mamusia i córusia spały razem do 7.45/6.45.. :-):-):-) słoneczko za oknem, więc miłego dnia życzę!!
ale się dzisiaj wyprzytulałam z Marysią:-) tatuś z racji spożycia sporej dawki alkoholu został oddelegowany do innego pokoju, a mamusia i córusia spały razem do 7.45/6.45.. :-):-):-) słoneczko za oknem, więc miłego dnia życzę!!

:-). Jeszcze u nas i na korytarzu i góra gotowa 
:-)
to cie wykiwaliz tym piciem;-) to z ekipa na wiosne sie widzicie nie;-)
i spi w innym pokoju a ja z dziecmi bo sie boi zeby ich nie zarazic
.
no ale my tak mamy, że większość robimy sami (oczywiście co możemy) i dlatego tak nam to ślamazarnie wychodzi (ale za to na kasie duuużo zaoszczędzamy tym sposobem)A przeprowadzka - cóż, trzyma nas kominek (bo mężulowi brak koncepcji na wykonanie), stoi obmurowany z dwóch stron i nie wie za bardzo jak góre zrobić. Bo gdyby nie on to można malować i układać panele na dole, zamawiać graty i parapetówe robić:-)
a i całą nocke przespała (tzn. wierciła się ale smok w paszczę i śpimy dalej). Ostatnio tak z nia walczę chcąc odzwyczaić od nocnego jedzenia :-)