• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dzień Dobry Paniom:-D
Jak ja lubię, gdy młody ma karę na telewizor i kompa (Niekat u nas to też najskuteczniejsze:tak::-p) Zjedliśmy śniadanko, potańczyliśmy, a teraz siedzimy sobie - mama na BB, a dzieci się bawią:-D:-p:sorry2:Chyba wurzucę telewizor przez okno:rofl2:;-)
Weronika jestem pewna, że przez chwilę nic się Nelci nie stanie w chodziku, ja po prostu widzę dla nas w tym tylko kłopot, bo trzeba się tarabanić po całym domu za delikwentem:rofl2:;-)A co do ubierania, to co byś powiedziałan a dwóch;-):rofl2: Błażej to jeszcze jest w miarę samoobsługowy, ale jak dziewczyny mają 2 lata różnicy między dziećmi, to ja bym chyba spływała potem zanim byśmy wyszli:baffled: Nie pisałam wcześniej, ale mójdziadek zmarł na raka jelita, ale pocieszające jet to, że żył jeszcze 2 lata od momentu zdiagnozowania dość zaawansowanego stadium - przeszedł 2 operacje w odstępie dwóch tygodni, a miał prawie 80 lat:tak:może nie wszystko jeszcze przesądzone:tak::-(
Ewa bardzo mi przykro:-(
Asze łooooj....kredyt:no::angry::crazy:
Kurcze spadam, bo Emi najadł się ulotki :crazy::rofl2: chyba strawi, bo niewiele połknął:rofl2: Myślicie, że w związku z tym, iż była to informacja o leku, pomoże mu to zostać w przyszłości lekarzem lub farmaceutą:rofl2:;-):-D:rofl2:

reklama
Witam porannie :-):-)
Zuzia wstała dzisiaj o 8, wiec jak na takie szybkie wczorajsze zaśnięcie to nie najgorzej:tak: Ja od rana się ciesze bo frank spadł:-):-)
Ewa bardzo mi przykro
[*]:-(
Niekat to Marcelek na pewno szczęśliwszy bez tej wysypki:tak:
Weronika Zuzia też dzisiaj spała ze mną, wczoraj przebudziła się ok. 1.30 i była wyspana, zgasiłam światło, położyłam się obok i ... pękałam ze śmiechu słuchając jej odgłosów paszczowych, dmuchała, sapała, gadała ale byłam nieugięta i po chwili spałyśmy obie:tak:
Anetka mieliście z bratem szczęście że trafili się Wam tacy dziadkowie:tak:
Kra szanse są ale skoro zjadł jej mało to będzie musiał w przyszłości sie jeszcze douczyć;-):rofl2:
Widziałyście, ze już puszczają reklamy świąteczne???? Wczoraj widziałam:baffled:, jeszcze 1 listopada nie było a oni już...:no:

anetka ja siet ez twojemu tacie nei dziwie... moja Oli ma teraz 4 latka a Marcel 7 miesięcy... jak myslę ze by mnie zabrakło.... ale co tam!jak piszesz - wazne ze wszytsko ostatecznie ułozyło się pieknie i macie wspólnie dużą i szczęsliwą rodzinkę:tak:a dziadkom trzeba by chyba po gwazdce z nieba dać za to poświecenie:sorry2:GRATULUJĘ RODZINKI:-)
asze a wiesz że zauwazyłam że jest pogodniejszy:tak:częściej się usmiecha i łatwiej zasypia:-Doby mu tak zostało:rofl2:
kra byc może być może... Oliwia jako bajtel zjadła raz kilka stron moich notatek studiowych z filozofii (no w każdym razie żuła je dosc intensywnie)i szczerze powiedziawszy ma swoje przemyslania specyficzne:rofl2:

Weronika ja nei jestem zwolenniczka chodzika uwazam ze on jest raczej dla wygody rodziców niz dla dziecka:no:
zrobisz jak uwazasz bo to twoje dziecko i to ty je wychowujesz;-)
Niekat Kra niezgadzam sie z wami co do chodzika :no: ze nie wyrzadzi dziecku zednej krzywdy poza późniejszym chodzeniem:no: poczytajcie sobie nawet te stronke co wkleiła Aneta..ja uwazma z eon wyzadza wieksza krzywde niz pozytek
mi ortopeda kategorycznie zakazał uzywania chodzika Asze pisałaze w kanadzie jestzakaz . ale jak pisałam wczesniej kazdy zrobi jak uwaza
ciesze ze Marcelkowi juz zeszło wszystko pieknie ładnie:tak:
Anetka dobrze ze dziadki podjeli trud waszegoo wychowania teraz napewno tego nie zaluja:tak: a tata chyba kazdy na jego miejscu by sie złamala ale anjwazniejsze jest to ze sie podniósł i zyje dalej:happy2::-)
Ewa bardzo mi przykro:-(

Michałku i Kubusiu buziaki na miesiaczek :-)

[...] pękałam ze śmiechu słuchając jej odgłosów paszczowych, dmuchała, sapała, gadała ale byłam nieugięta i po chwili spałyśmy obie:tak:
.:no:

hehe dzieci to są prze-słodkie :-D:-)
Ja mało oglądam TV tak że jeszcze nie widziałam, ale przesadzają.

A'propo przyszły mi dziś kozaczki z allegro, kupczyłam spódniczkę i kabaretki - odstrzelę się na Wszystkich Świętych, no chyba że będzie lało :no::wściekła/y:
Kra - przy dwójce to chyba godzinę wcześniej musiałabym się zacząć zbierać, jak już teraz biegam po całym domu szukając kocyka, smoczka, łańcuszka ....:szok: hehe albo w ogóle zrezygnowałabym ze spacerów :-D:-D

Moja kiedyś łyknęla kawałek bajki "kubuś puchatek" i katalog Avon - dziwne połączenie :baffled::-D

lece bo Brzdąc się budzi (śpi już prawie 3 h :szok::szok::szok: normalnie szok)

Sto latek dla Michałka i Kubusia!

Beti spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego na rocznicę ślubu.

Ewa przykro mi z powodu dziadka, jak wyjaśniłaś tę trudną sytuację Alexowi?

Befatka mamy to są zazwyczaj takie że myślą cały czas o innych a o sobie na końcu i o swoim zdrowiu.

Anetka dobrze że już macie poukładaną rodzinkę teraz, no ale nie potrafię sobie wyobrazić kiedy taki maluch 5 miesięczny zostaje bez mamy.

Asze mnie też przez ten kredyt już głowa boli...

Co do chodzika to Ala nie miała takowego wynalazku i teraz też nie bedę kupować chociaż mój mąż miał już taki pomysł, bo jego kolegi synek ma chodzik i jest bardzo zadowolony że sam się może przemieszczać. Ja nie chcę poganiać Basi żeby szybko zaczęła chodzić. Na wszystko przyjdzie czas. :tak:

ello! jak było do przewidzenia wczoraj po baaardzo męczących wojażach po Łodzi miałam siły dotrzeć jedynie do rodziców i myśl o tym, że miałabym wdrapywać się na 4 pietro z dzieciakami tak mnie osłabiła, że usnęłam u nich o 20tej :baffled: tym bardziej, że mężunio wyprowadził mi kase z potfela i nawet na małego hamburgera w McDonalds nie miałam :wściekła/y::wściekła/y:

Duuuużo duuuzo radości dla Kondzika i Filipka oraz dla Kubusia i Michałka..:-):-):-) no i dla Tosi telmy.. tylko gdzie ta telma:baffled:

dziewczyny mam nadzieję, że będą tylko dobre wieści na tym forum!!! niech wszystkie bliskie wam osoby wracają jak najszybciej do zdrowia i cieszą sie waszymi pociechami!!:-)

reklama
Witam mamusie:-)

Samych słodkich i radosnych chwil dla Michałka i Kubusia :)

Asze, to mogę dziś z Tobą 5-tkę przybić co do wstania dziewczyn:tak: a kredytu nie zazdroszczę... raz miałam i teraz boję się wziąć kolejnego, chociażby się przydał:errr:
Co do reklam, to podobno hipermarkety mają już ofertę na gwiazdkę:szok:
Ewa, wyrazy współczucia z powodu śmierci dziadka
[*]
Weronikaa, to tak źle z dziadkiem?:-(szkoda, że na takie rzeczy człowiek nigdy nie jest przygotowany, nawet, gdy wie czego może się spodziewać...
Co do soboty, to podobno ma być bez deszczu... laleczko;-)
Anetka, ale historia... dobrze, że dziadkowie stanęli na wysokości zadania i tata w końcu wyszedł na prostą:tak:
a do do dziadków, to widzę, że podobny wiek jak i moi, bo też ostatnio świętowali 50-lecie pożycia:-)
:rofl2: Myślicie, że w związku z tym, iż była to informacja o leku, pomoże mu to zostać w przyszłości lekarzem lub farmaceutą:rofl2:;-):-D:rofl2:
Kra, nigdy nic nie wiadomo:-D:-D:-D:-D może po prostu brakuje mu jakiś minerałów:-p
Asiu, dziękuję bardzo:-)
Skaba, oj to podbieranie;-) nie ładny zwyczaj męża:tak:odbijesz sobie na zakupach:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry