kra
Zadomowiona(y)
Dzień Dobry Paniom
Jak ja lubię, gdy młody ma karę na telewizor i kompa (Niekat u nas to też najskuteczniejsze
) Zjedliśmy śniadanko, potańczyliśmy, a teraz siedzimy sobie - mama na BB, a dzieci się bawią

Chyba wurzucę telewizor przez okno
;-)
Weronika jestem pewna, że przez chwilę nic się Nelci nie stanie w chodziku, ja po prostu widzę dla nas w tym tylko kłopot, bo trzeba się tarabanić po całym domu za delikwentem
;-)A co do ubierania, to co byś powiedziałan a dwóch;-)
Błażej to jeszcze jest w miarę samoobsługowy, ale jak dziewczyny mają 2 lata różnicy między dziećmi, to ja bym chyba spływała potem zanim byśmy wyszli
Nie pisałam wcześniej, ale mójdziadek zmarł na raka jelita, ale pocieszające jet to, że żył jeszcze 2 lata od momentu zdiagnozowania dość zaawansowanego stadium - przeszedł 2 operacje w odstępie dwóch tygodni, a miał prawie 80 lat
może nie wszystko jeszcze przesądzone
:-(
Ewa bardzo mi przykro:-(
Asze łooooj....kredyt

Kurcze spadam, bo Emi najadł się ulotki
chyba strawi, bo niewiele połknął
Myślicie, że w związku z tym, iż była to informacja o leku, pomoże mu to zostać w przyszłości lekarzem lub farmaceutą
;-)

Jak ja lubię, gdy młody ma karę na telewizor i kompa (Niekat u nas to też najskuteczniejsze

) Zjedliśmy śniadanko, potańczyliśmy, a teraz siedzimy sobie - mama na BB, a dzieci się bawią

Chyba wurzucę telewizor przez okno
;-)Weronika jestem pewna, że przez chwilę nic się Nelci nie stanie w chodziku, ja po prostu widzę dla nas w tym tylko kłopot, bo trzeba się tarabanić po całym domu za delikwentem
;-)A co do ubierania, to co byś powiedziałan a dwóch;-)
Błażej to jeszcze jest w miarę samoobsługowy, ale jak dziewczyny mają 2 lata różnicy między dziećmi, to ja bym chyba spływała potem zanim byśmy wyszli
Nie pisałam wcześniej, ale mójdziadek zmarł na raka jelita, ale pocieszające jet to, że żył jeszcze 2 lata od momentu zdiagnozowania dość zaawansowanego stadium - przeszedł 2 operacje w odstępie dwóch tygodni, a miał prawie 80 lat
może nie wszystko jeszcze przesądzone
:-(Ewa bardzo mi przykro:-(
Asze łooooj....kredyt

Kurcze spadam, bo Emi najadł się ulotki

chyba strawi, bo niewiele połknął
Myślicie, że w związku z tym, iż była to informacja o leku, pomoże mu to zostać w przyszłości lekarzem lub farmaceutą
;-)

:-)
hehe albo w ogóle zrezygnowałabym ze spacerów