Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety zdałam sobie z tego sprawę dopiero gdzieś po 22 roku życia 

. Potrafiłam wyjść z domu "na rower" a wrócić na drugi dzień ...
Boshe - teraz to wiem, że jakbym była na miejscu swojej mamy to bym gówniarza gołymi rękami udusiła 

Zawsze to fajniej mieć kogoś z sąsiedztwa.
nic nowego nie jadl bo nawet nie mial apetytu proszek ten sam itd przy Arku takich rzeczy nie mialam wiec nie wiem czy to normalne? wiecie cos na ten temat? niech mu juz przechodzi bo od jutra jestem sama z chlopakami to mnie chyba wywioza

Moi rodzice za dużo kasy nie mieli i miałam od nich w wieku Twojego brata może 20 zł na tydzień ale zawsze w weekendy popracowałam, w tygodniu dawałam korki z rosyjskiego, pisałam znajomym wypracowania i kaska zawsze była... ALE SAMA ZAROBIŁAM. 

Nagadaj Ty mu!
(niestety nawet po tym mamie już kolor włosów nie wrócił , ale trochę uwierzyła, że jakieś ludzie ze mnie będą
)
, za co dostałam taki op...dol od mojego drużynowego z harcerstwa, że nigdy się tak nie zawstydziłam ;-)
a sama mu gotuje bo te ze sloika to juz wogole porazka nie wiem jak wasze dzieciaczki je jedza
ze sloika to tylko deserki
ale za to je kanapki z maslem :-)i zaczal normalnie mleko jesc
no i nasze obiadki mu smakuja najbardziej ziemniaki az oiszczy jak widzi ze my jemy

(a to byl sierodek nocy)