ninjacorps
Marcóweczka 2008
Giza - ja tam też nie wyrzucam zdjęć, bo po prostu mam profil zamknięty.
Beti - z tego co szukałam na temat butków dla dzieci i co mi powiedział ortopeda jeszcze przy pierwszym badaniu bioderek, to dziecko powinno w jak najpóźniejszym wieku założyć pierwsze buty. Oczywiście nie mówię tu o butach takich dla dzieci niechodzących. Nauka chodzenia bez butów jest najlepsza, bo w tym procesie biorą udział wszystkie mięśnie stopy i ta odpowiednio się wykształca a but zawsze w jakiś sposób to ogranicza. (zresztą nawet dobrze chodzącym dzieciom zaleca się jak najczęstsze chodzenie bez butów)
Doris - ja też jeszcze nie miałam @
A niedawno skończyłam Cerazette i znów zaczęłam brać Harmonet. zobaczymy po nim.
dorotaaa- zdróweczka dla Kubusia!
No my po chrzcinach - trochę była nuda ;-) dlatego Tymon przespał ostentacyjnie całą Mszę, włącznie z ceremonią Chrztu

. Także diabeł spokojnie sobie poszedł...
Zdjęć na razie nie mam, bo brat je robił a spieszył się po imprezie do domu i nie miałam jak ich zrzucić.
Tymon Edward został ochrzczony w miejscu naszego ślubu czyli w Niepokalanowie :-):-):-)
A Tymon dalej bidny kaszle.. Zobaczymy co będzie rano, bo mamy iść na kontolę i jak nie będzie mu przechodziło to antybiotyk :-
-
-(
Aha - wczoraj byliśmy na imprezie i niby nie wróciliśmy strasznie późno , bo przed 01.00 ale Tymon do 06.30 budził się wiele razy i w dodatku pierwszy raz strzelił kupsona w nocy o 02.00
, dlatego właśnie ledwo widzę na oczy...
Beti - z tego co szukałam na temat butków dla dzieci i co mi powiedział ortopeda jeszcze przy pierwszym badaniu bioderek, to dziecko powinno w jak najpóźniejszym wieku założyć pierwsze buty. Oczywiście nie mówię tu o butach takich dla dzieci niechodzących. Nauka chodzenia bez butów jest najlepsza, bo w tym procesie biorą udział wszystkie mięśnie stopy i ta odpowiednio się wykształca a but zawsze w jakiś sposób to ogranicza. (zresztą nawet dobrze chodzącym dzieciom zaleca się jak najczęstsze chodzenie bez butów)
Doris - ja też jeszcze nie miałam @
A niedawno skończyłam Cerazette i znów zaczęłam brać Harmonet. zobaczymy po nim.dorotaaa- zdróweczka dla Kubusia!

No my po chrzcinach - trochę była nuda ;-) dlatego Tymon przespał ostentacyjnie całą Mszę, włącznie z ceremonią Chrztu

. Także diabeł spokojnie sobie poszedł...Zdjęć na razie nie mam, bo brat je robił a spieszył się po imprezie do domu i nie miałam jak ich zrzucić.
Tymon Edward został ochrzczony w miejscu naszego ślubu czyli w Niepokalanowie :-):-):-)
A Tymon dalej bidny kaszle.. Zobaczymy co będzie rano, bo mamy iść na kontolę i jak nie będzie mu przechodziło to antybiotyk :-
Aha - wczoraj byliśmy na imprezie i niby nie wróciliśmy strasznie późno , bo przed 01.00 ale Tymon do 06.30 budził się wiele razy i w dodatku pierwszy raz strzelił kupsona w nocy o 02.00
, dlatego właśnie ledwo widzę na oczy...
Ale ostatnio jestem bardzo wyjazdowa-Szczyrk,Warszawa i w końcu dzisiaj w domu.Ale tu też nie wesoło bo dzieciaki chore
Jutro idę do lekarza bo coś mała mi za długo kaszle niby nie jest to brzydki kaszel ale już ponad tydzień jest na eurespalu itp.i się nie zmienia ani na lepsze ani na gorsze-młody tez kaszle ale masakrycznie
Poczytałam co u was i widzę że tez sporo chorowitków-ZDROWKA WSZYSTKIM!!!!
sama uwielbiam boso latac heheheh