• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

noo przed chwilą wróciłam z aerobiku, jak dobrze się poruszać, trzeba sie wziąć za siebie bo wyglądam jak wieloryb :zawstydzona/y::wściekła/y::zawstydzona/y:

Mrowa - faktycznie Kondzik malusi :tak: ale może jeszcze nadrobi ze wzrostem :-)
Jak mierzyłam Kluskę ze 3 tyg temu to miała 72cm:sorry2: ale to tak na leżąco jak się wyprostowała a wagę miała wtedy 8350 :-)

reklama
Wiem,teraz też nadal wypisują jakieś głupkowate teksty...ale nie chce dokładnie tego tu opisywać,jak któraś chce o coś spytać lub pogadać na ten temat to na priv zapraszam:-)chyba rozumiecie

Poczytałam teraz, bo mi kilka postów umknęło :zawstydzona/y:

Giza - no faktycznie Zolinka spadła z wagi, ale jak już winowajca wyszedł i chorubska poszły precz to i może apetycik wróci? Oby :tak::-)
Ewa - super że mama wychodzi, a siora nieładnie się zachowała. W potrzebie mama jest Ok ale w drugą stronę jak jej trzeba pomóc to już jej nie ma :wściekła/y: nie nawidze takich ludzi :wściekła/y::angry::wściekła/y:
Agunia - my tu mamy super forum i suuuuper babeczki:rofl2::-) (nie słodząc oczywiście;-)), tak że nie ma i (nie będzie) żadnych takich drak. Przykre to co ci zrobiły bo to moim zdaniem szczyt chamstwa i głupoty ludzkiej. Jak pisały dziewczyny, o swoich problemach i smutach piszemy na "zamkniętym" a tam nie ma nikt "obcy" wstępu (tam też, i tylko tam, wklejamy zdjęcia naszych dzieciaczków) ; jak się wdrożysz to moderatorki Ci go udostępnią :-)
P.S. powodzenia w nauce;-)

Siora była dziś u kontroli, hihi przytyła już 9kg a w obwodzie ma już 106cm <SZOK>. Ona do tych szczupłych należy. A gdzie tu do marca?

PM
- jak tam Bartuś??

Ostatnia edycja:
Witam
ząbkującym - szybkości
chorym- zdrowia
świętującym - najlepszego
Wybaczcie, że tak, ale trochę nie ogarniam, co kto:sorry2:
Głowa mi pęka, mały ma katar gigant, większy już jakieś odgłosy z oskrzeli, więc znów siedzi w domu:wściekła/y::no:Dziś mnie pediatra podłamała stwierdzając kolejny raz, że Błażej nie powinien chodzić do przedszkola - pół dnia czułam się jak najgorsza matka na świecie, która krzywdzi swoje dziecko:-(ale już się trochę ogarnęłam:sorry2:
Jeremi raczkuje z prędkością światła, a teraz przy tym katarze, jest jak ślimak - zostawia lepkie ślady na podłodze:dry:cieknie mu ciurkiem z nosa i z buzi:sorry2:A ja to wszystko sprzątam w pozycji "cycosterczącej" - czyli na kolanach:crazy: Wstaje już też całkiem sprawnie i niestety nie boi się niczego, potrafi chodzić trzymając się parapetu czy łóżka:crazy: czasem tak pędzi na czworakach, że się zagapi i wleci na coś czołowo - dosłownie:angry: Wymaga 300% uwagi, a i tak sobie coś zawsze zrobi:szok:
agunia witaj! Ale te "sympatyczne" forumki to nie z bb?:baffled: Tak się wolę upewnić - niestety ludzie są wredni i już:sorry2:

Nie no coś ty nie stąd:-)gdyby stąd to nie chciałoby mi się już tu pisać;-)Ja myślałam że wy już tu w błogi sen zapadacie:-)Moja mała już po kąpieli,witaminkach a spać jakoś się jej chyba nie spieszy:-) a co mi tam,najwyżej rano odeśpi:D

Witam dziewczyny!!
Troche mnie nie było:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, prace na razie zakończyłam, w sobotę byłam cały dzień:dry:, a w domu rzuciłam sie do porządków, umyłam okna, wyprałam firanki, dzisiaj zabrałam się za szafki, powyrzucałam kupę rzeczy, luz sie zrobił aż miło:tak: Zuzia zdrowa, broi strasznie:-) tyle co pisałam ze załapała co robić z nogami i teraz wciąż sie każe prowadzać, a jak nie to wrzask taki że szok. Jak pierwszy raz się tak wydarła to myślałam, ze jakaś krzywda jej się stała albo co:tak:
Nie dam rady odpisać na wszystko ale chociaż trochę:tak:
Kasik bardzo sie cieszę, ze z tatą lepiej:tak:, na pewno wszyscy odetchnęliście z ulgą:tak:
Agunia witam:-) Nieładnie Cię "koleżanki" potraktowały, u nas takich " cudów" nie ma:tak:
Doris gartulacje zębola:-) Zamówiłam sobie książki tego Mcclure'a, którego polecałaś, czekam aż przyjdą:tak:
Weronika tez by mi się przydało trochę ruchu innego niż ten z maludą, ale u nas aerobik jest o godzinie w której kładę spać Zuzię więc na razie nici z tego:-(
Agunia link można przesłać ale to nic nie da, bo pisać na nim mogą tylko osoby ze specjalnym dostępem nadanym przez admina:tak:
Widzę, ze na marcu choroby szaleją więc wszystkim zdrówka życzę!!!:-):-)
Nelciu słoneczka na dalsze miesiące :-):-):-)

Kra no co Ty!!! Jesteś super matką dla swoich dzieci i koniec!!! Zmień Ty może pediatrę co???:tak:
Aha, dziewczyny mam na zbyciu jedno opakowanie Cerazzette, jakby któraś była zainteresowana to proszę o adres na priv, prześlę pocztą pierwszej chętnej osobie:tak:

reklama
agunia u mnie Pan Mąż położył Ogry spać, tzn. pozwolił im szaleć w naszym wyrku dopóki nie padną, ale ja się nie będę kłócić z nim o metodę, jak sama zażeram żelki i siedzę na kompie:-pA jeśli chodzi o naukę, to fakt - bywa ciężko, ale później jaka satysfakcja:tak: Myśmy się świadomie zdecydowali na pierwsze dziecko, jeszcze w trakcie moich studiów, bo ja i tak wychodzę z założenia, że całe życie trzeba umiejętnie dzielić czas między rodzinę, a pracę i naukę:sorry2: Domyślam się, że jest Ci trudniej, bo to dopiero liceum, ale na bb znajdziesz wątek młodziutki mam, które też są w podobnej sytuacji, jak Twoja:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry