• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
kra wiem wiem,ale i tak matury nie chce zdawac,stwierdzilam ze nie mam z czego i decyzja podjęta:-)Ale i tak nie chce mi się uczyć,jakoś nie mam nastroju,siły ani ochoty siedzieć i wkuwać,wolę np.połaźić po necie lub z córeczką pobawić...ehhh nigdy nie miałam w sobie samozaparcia ani silnej woli...:-)

Hej :-) Filip sie bawi w lozeczku pieluchami a obok niego jest szczeniaczek uczniaczek i caly czas naciska tego szczeniaczka i leca piosenki oczywiscie zadna do konca ;-/ Mnie juz od tego glowa boli :( nauczyl sie mowic mama ale jeszcze nie kuma co to znaczy a caly dzien tylko mama mama mama :-/ marudzi i nie chce isc spac :( ja chce odpoczac bo on mi dzis zyc nie daje. Maz po pracy przyniosl prace do domu wiec nie mam co liczyc ze mi pomoze. Buziaczki dla was i dobrej nocki :-) Ja bede czytac co tam ciekawego sie u was dzis wydarzylo ale male mam mozliwosci zeby odpisac :( chyba ze mlody zasnie

Kra no co Ty!!! Jesteś super matką dla swoich dzieci i koniec!!! Zmień Ty może pediatrę co???:tak:
Dzięęęęękiiii:zawstydzona/y:A o zmianie to już od roku myślę, ale M ma zawsze jakieś "ale", no a takie decyzje to razem podejmujemy:sorry2: Dziś sama się zapytałam o jakieś dobre kompleksowe badania tego mojego alergika, to mi poleciła centrum dziecięce w Karpaczu - to jak bym nie zapytała to dalej by mi nic sama nie zaproponowała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A ostatnio oakazało się, że nie rozpoznała raka mózgu u 17-latak który od DWÓCH LAT chodził do niej z charakterystycznym drżeniem rąk:no::no::no: Ja wiem, że to będzie argument poniżej pasa, ale chyba go wkrótce użyję wobec M:sorry2:
Spadam bo Emi już wstał:crazy:

anetkadg Malutki bawi się tym szczeniaczkiem??Chciałabym coś takiego mojej Ani kupić ale nie wiem czy by się tym bawiła...Myślisz że dzięki temu też zaczął mama mówić??A właśnie jeszcze jedno,ma może któraś z was tą fontannę playskool??Zastanawiam się też nad kupnem ale nie wiem jak dzieci w wieku mojej na coś takiego reagują...No i fakt że Ania nie siedzi też mnie jakoś nie popycha do zakupu tej fontanny...

Asze - No na reszcie się pojawiłaś! Wir porządkowy zakończony, to teraz zapraszam do mnie :-D Przypomniałaś mi żeby się wybrać do gina po piguły, bo ostatnio mnie zbył:wściekła/y:
Kra - to smacznego życzę :-D:-D Faktycznie do dooopy ta doktorka:wściekła/y: To teraz Emi juz pospany?
Anetka - no nareszcie się pojawiłaś! Miałam taki dylemat co do mebli w kuchni i tak strasznie chciałam sie ciebie poradzić, a akurat Cię nie było :-( no ale dałam radę ;-)
Zrobiłam fotkę tej ścianie w sypialni, ale musze zrzucić ją z aparatu to Ci wyślę. Pewnie teraz masz wolne?? Wymiary - zmierzyłam.... i zapomniałam :zawstydzona/y::szok::zawstydzona/y: ale jutro postaram Ci to wszytko wysłać.
Agunia - to pytanko to raczej na "MALUSZKOYCH ZAKUPACH" bo tam teraz gorąco w temacie zabawek ;-)

Ostatnia edycja:
agunia juz mi sie nie chce isc na zakupowy watek to mam nadzieje ze mi dziewczyny wybacza jak sie tu wypowiem co do tego szczeniaczka. Tak bawi sie tym szczeniaczkiem i to caly czas poki co to jedyna zabawka co mu sie nie znudzila a ma juz ja z 4 miesiace. Problem w tym ze on sie tym bawi godzinami caly dzien i nad samym ranem jak wstanie. Dlatego on sie ta zabawka zajmie i mamy mozliwosc jeszcze z godzinke polezec. co nie zmienia faktu ze o piatej rano te piosenki staja sie irytujace :-) Wypowiadalam sie o tej zabawce na watku zakupowym wiec doczytaj :-)

weronikaa najlepiej odezwij sie jutro na gg to ci zrobie wycene i wysle emailem bo wycene sie robi na podstawie tego co bedziesz chciala i z jakich materialow oraz wymiarow. Wiec na gg bedzie sie wygodniej dogadac jak mi sie uda zlapac zasieg z neta w pracy bo jest bezprzewodowy ale zwykle jakos daje rade z netem wiec nie powinno byc problemow. Pozdrawiam :-) Dla mnie to chwilka roboty wysle ci emailem i sobie wydrukujesz. Co do kuchni to nie wycenie bo nie mam programu ale tez robia kuchnie z tym ze ja mam tylko stoisko z szafami Fotki sciany nie potrzebuje tylko danych ale to sie jutro dogadamy. Program sam robi obraz szafy 3d

Weronika z porządkami jeszcze niestety nie skończyłam, na jutro mamy w planach przemeblowanie pokoju więc przelecę go gruntownie ( na tyle ile mi Zuzia pozwoli;-)), a potem to sie mogę wybrać do Ciebie:-):-), takie nowe, pachnące mieszkanko to sie fajnie sprząta:tak::tak:

reklama
Szukałam ale tak tam się rozpisałyście że nie umiałam znaleźć:-) Chyba jej to kupie mimo że o tak dzidzia jeszcze niewiele z tego rozumie co tam ten szczeniaczek śpiewa ale zobaczymy:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry