Agunia - przykre, że masz takie doświadczenia z forum. Dziwię się dlaczego ludzie robią takie rzeczy, jakby nie mieli swojego życia i swoich problemów. Jeśli chodzi o szkołę, to moim zdaniem warto - czas szybko zleci, a matura może Ci otworzyć wiele nowych możliwości. Co do rozwoju córeczki, to moja Emilka też nie siada, nie wstaje, nawet nie pełza. Też trochę mnie to martwi, ale w przyszłym tygodniu idziemy do rehabilitantki, napiszę jak będę po wizycie.
Weronika - zazdroszczę aerobicu
Kra - biedne chorowitki masz w domu, zdrówka!!! a tego pediatrę, to rzeczywiście szybko zmień.
Asze - mam nadzieję, że książki będą ciekawe, ja na razie czytałam dwie jego książki i były fajne, a szczególnie jedna: Spirala Pandory.
PM - u mnie też codziennie musze być słodycze. Ja przed porodem byłam nałogową jadaczką chipsów, ale teraz wydaje mi się, że czekolada jest zdrowsza, czasem jednak zjem jakieś chrupki, czy prażynki.
Darinia - faknie, że przedłużają Ci umowę, a na razie jeszcze korzystaj z wolnego.
U nas wczorajszy wieczór znów upłynął w marudzeniu Emilki. Ale się zaparłam i powiedziałam, że nie będzie żadnego usypiania na rękach. Jak głośniej zaczynała płakać, to ponosiliśmy ją na chwilę i odkładaliśmy. I po iluśtam takich razach usnęła w łóżeczku.