Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dzieki ja tez mam refleks wlasnie wygrzebalam w poczcie maila- ze Stefanna swietowala wczoraj-jeszcze raz wszystkiego naj ...naj..Aniu

sorki
To sie koieta zawinela z nimi w kapciach i szlafroku(bo tata zabral jej rzeczy)
i strasznie sie cieszyla ze do domu wrócila.Piers jet troche opuchnieta ale wszystko oki tylko teaz trzeba jeszcze poczekac na wyniki badan tego guza.Ale wszyscy jestesmy dobrej mysli.:-):-)

I zauważyłam, że się coraz fajniej bawią z Zuzanką!:-) Poza tym uwielbia teraz stać i robi to przy każdej nadarzającej się okazji...!
A Tobie dużo zdrówka życzę!:-)
Na figurę co prawda nie narzekam, ale bardzo chętnie bym się poruszała!
Napisz mi tylko proszę czy zastanę Cię w ten weekend, bo jak coś to pojadę Zuzi kupić butki w Bartku i wpadnę przy okazji do Ciebie!
Jestem właśnie na etapie poszukiwań jakiejś fajnej, krótkiej fryzurki...Może coś podpowiecie..?!
Marcel juz nie spał wiec odłozyłam go do łóżeczka a sama sztrzała do łazienki..wracam z łazienki juz ubrana i umalowana a moje synio połozył głowkę na podusi wypioł pupko i spi
ale obudził sie za chwile i oddałam go mamie
odkładąłam go na siedąco i mądralek umiał juz zneleśc poduszkę;-)Szybko ubrac Oliwii kostium kapielowy bo dziś ma basen znów strzała do przedszkola.Nawet nie mam dziś nic do jedzenia w pracy.Będę musiała sie wykosztowac na jakieś zamawiane żarcie bo ja 8 godzin bez jedzenia nie strzymam:-(żarłoczek jestem malutki
ale za to po kawie mnie tak rozpiera energia ze za chwile pomoge sprzataczce w myciu podółg chyba heheheh
:-)sex to potęga! - ma się ten pomyślunek,nie
Anetkadg dotarło do mnie od Skabusi gdzie pracujesz i wybieram się do Ciebie Kochana!!!;-)Napisz mi tylko proszę czy zastanę Cię w ten weekend, bo jak coś to pojadę Zuzi kupić butki w Bartku i wpadnę przy okazji do Ciebie!

przegapiłam Stefanna & Befatka - najlepszego!!!
gadaj co tam u Jacka!

super że już lepiej i oby wyniki były LUX ;-)

!
niezły sposób na męża znalazłaś, ale masz rację SEX TO POTĘGA!!!

. Moja mama mówi, że może mu idą zęby ale czy ból dziąseł automatycznie mija po wzięciu na ręce? 

, bo zawsze twierdziłam, że za bardzo lubię i że jak będę w ciąży to rzucę. Znajomi nie wierzyli i prawie wszyscy myśleli, że wrócę do palenia