• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Ninja - super że kończycie antybiotyk,a ze spaniem to u nas to samo na polku to potrafi nawet 2h spać :szok::happy:
A palić nigdy nie paliłam (i mąż też) więc się nie wypowiadam :-)
Mrowa - zawsze będziesz spokojniejsza - swoją drogą dziś KONRADA w kalendarzu ... więc .... buźka dla zięcia :-*
Ewa- tak do Krasnego, to najbliższy hipermarket bo 10km od domu ;-)

I tak w nawiązaniu - mnóstwo jest zabawek z FP a ceny nie umywają sie do tych z Allegro! :rofl2:

Cześć i czołem,
poczytałam tylko poprzednia strone i widzę że tu nic nowego, rozmawiacie głównie o seksie ;-):-)
kra - to chyba Ty pisałaś o dziecku wspinającym sie w górę po szufladach? Czyzbys była u mnie w domu? :-) Młody wyłazi na wszystko co jest pod ręką, na mnie, na tatę, na siostrę, na krzesła, stół, szuflady, szafkę z telewizorem, w ogóle pozycja stojąca nadaje sie do wszystkiego. Zupa na siedząco nie wchodzi, na stojąco jest pyszna (tylko zła matka nie pozwala), szkoda tylko że nie da się spac na stojąco...

U nas problemy z samodzielnym zasypianiem, nic nie pomaga, tylko cycuś. Ale obiecałam już młodemu że się za niego wezmę. Od nowego roku przychodzi niania i do tego czasu Jacek musi pięknie sam zasypiać.
No i walczymy z AZS, wysypka juz zeszła ale jeszcze zostały suche, swędzące ciapki na całym ciałku. No i tragiczne rączki, bo nie jestem w stanie wszystkiego wyprac w płatkach mydlanych, a młody łazi gdzie popadnie i dotyka mnóstwa rzeczy. Bylismy u dobrego dermatologa, kazał wyrzucić sterydy bo młody jeszcze za młody. Smarujemy się Physiogelem, maścią witaminową i czekamy na efekty.

Dziecina nasza odkryła kilka dni temu że można na czworakach zwiac z pokoju... I teraz buszuje po domu, rozbijając się o podłogę, chyba od Mikołaja dostanie kask :-)

Macie jakieś pomysły mikołajowe?

Agunia wszystko w swoim czasie;-) drugie dzieci sie szybciej rozwijaja przynajmneij widac to na przykładach marcówek;-)
Weronika dziekujemy slicznie nawet niewiedzialam ze Kondzik ma dzis imieniny:confused: co ze mnie za matka:-D:-p
Remeny ja miałam taki problem z Melci ale jak stopniowo zamienialismy cyca na normalne posiłki to zastapilismy cyca smokiem:-p
Kra zapomniałam przedtem napisac ze łacze sie z toba w bólu:sorry2: oj wiem co przechodzisz z Emim ja mam to na co dzien z Kondziem ;-)

Witajcie dziewczyny :-) Buziaczki dla Waszych maluszkow. Ja niestety siedze w pracy i sie nudze. Zasieg gubie i net mi czasem dziala czasem nie :( oby do 21 bo ja chce do domu. Jutro ide trzeci raz z rzedu na 12 h :-/

agunia wybierz sie na konsultacje do rehabilitantki badz neurologa. Po co masz sie martwic. Skoro pediatra bagatelizuje podstawowe badania takie jak sprawdzenie czy dziecko trzyma glowke czy sie podciaga to lepiej zmienic lekarza bo naprawde wczesniej wykryte nieprawidlowosci latwiej przecwiczyc Skoro masz taka lekarke to sie nie dziwie ze masz obawy . A napewno w tej przychodni jest jeszcze jakis pediatra lub w szpitalu w ktorym rodzilas jest przychodnia przyszpitalna i napewno jakis inny lekarz sie znajdzie. lepiej nie oddawac zdrowia wlasnego dziecka w rece osob ktore chyba minely sie z powolaniem :-/ a teraz rozsadniej jest dmuchac na zimne niz potem jezdzic na rehabilitacje.

Dziewczyny muszę wam się pochwalić!!!!!!Moja córcia jak leżała na brzuszku to jakoś tak się poprzekręcała że kilka minut później zobaczyłam ją z rękami w kwiatku klęczącą przy doniczce...

U nas problemy z samodzielnym zasypianiem, nic nie pomaga,

Remeny - u nas jest to samo - z tym że Nelka zasypia bujana w wózku :sorry2:

Weronika dziekujemy slicznie nawet niewiedzialam ze Kondzik ma dzis imieniny:confused: co ze mnie za matka:-D:-p
;-)

Mrowa jakoś tak mi się rzuciło woczy jak przechodziłam koło kalendarza :-) Soją drogą kiedyś patrzyłam kiedy ma moje dziecię imieniny i w zwykłym kalendarzu się nie dopatrzyłam, na necie wynalazłam i jest nawet kilka razy 31.03 , 18.08 i 10.11 ;-)

Anetka - jeszcze jutro i kilka dni wolnego :rofl2::-)

Agusia - a widzisz :-) dzieciaczki czasem potrafią w minusie odkryć coś nowego i nas zaskoczyć - SUPER!!!

reklama
Dzięki,myślę że neurolog miał rację że będzie się skokowo rozwijała...Wczoraj z tego siadu czworaczego jakoś tak się wykręciła że prawie usiadła ale rączkę troszeczkę za daleko miała więc się jej nie udało...Zobaczymy,mam nadzieję że około tygodnia,dwóch,powinno jej się udać??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry