beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam:-)
Ale się rozpisałyście
Od razu spóźnione życzonka dla Stefanny i Befatki
mam nadzieję, że poszalałyście trochę, np tak
a także dla kolejnych miesięcznych babeczek: Nelci
Witam nową marcówkę:-)
Przepraszam, ale nie dam rady wszystkiego nadrobić, więc tylko ostatnie 2 dni
oczywiście szalałam trochę w zakupach na Gwiazdkę
Kra, ale masz pediatrę
moja koleżanka, też miała taką, co nie rozpoznała u jej córeczki raka trzustki i leczyła ją przez miesiące na anginę, bo to okres zimowy
a co raczkowania, to Joal najbardziej lubi przewody wystające z komputera i lusterko (całe w łapkach)
PM, ale zrobiłaś test mężowi
niestety mój by go nie przeszedł pozytywnie:-( i też miałam stresa, bo podobnie mi się spóźniała, ale pewnie jeszcze się nie uregulowały
Agunia, po prostu trzeba ćwiczyć z córeczką regularnie i będa rezultaty a Jola tez często leżała w leżaczku i to na pewno nie to... nóżek nie wyprostuje;-)
Fajnie zaskoczyła Cię córeczka:-)
Jola dzisiaj dostała od babci do spróbowania małego pączka bez nadzienia, a mała chwyciła i wszamała szybciutko, żeby przypadkiem nie zabrać
Darinia, to Ty z tych myślących o dlaekiej przyszłości:-) powodzonka w realizacji
Giza, dobrze, że babeczka już zdrowa... 130 to dużo dla Milenki
bo u nas to 180 i moja pierś
Niekat, kobiet górą i ich sposoby na męskie nałogi... poza tym jeden nałó zwałacza się podobno drugim, więc ten drugi przyjemniejszy dla obojga
Ja nie palę, chociaż próbowałam, ale mąż od zawsze
Befatka, szybkiego powrótu do siebie dla mamy (ale po wyjściu widać, że szybko dojdzie do siebie):-) i wyniki niech będa w porządku,
pewnie wybieracie sie na święta do Polski
Ninja, to Tymon ze spaniem jak Jola... na dworzu spi 1,5 godziny do 2-óch, a w domu raz 15 minut, drugi raz 20 minut a koło 16 godzinkę:-(może jakis ogród zimowy
Remeny, miejmy nadzieję, ze leki pomogą Jacusiowi... moja też cycusiowa, zasypainie w nocy musi zakoczyć sie cycusiem, bo inaczej będzie siękręcić i ryczeć... godzinę temu podniosła się w łóżeczku ze smokiem, mimo, że dostała pół godziny wczesniej 210 ml i wypiła 190

Doris, gratulację dla siosry i jej synka... swoją drogą podoba mi się imię Oliwier
Mamma, miłego malowania, a na jaki kolor
... i jest fotka z fryzurką, bo jak nie

Ale się rozpisałyście

Od razu spóźnione życzonka dla Stefanny i Befatki
mam nadzieję, że poszalałyście trochę, np tak
a także dla kolejnych miesięcznych babeczek: Nelci
Witam nową marcówkę:-)
Przepraszam, ale nie dam rady wszystkiego nadrobić, więc tylko ostatnie 2 dni
oczywiście szalałam trochę w zakupach na Gwiazdkę
Kra, ale masz pediatrę
moja koleżanka, też miała taką, co nie rozpoznała u jej córeczki raka trzustki i leczyła ją przez miesiące na anginę, bo to okres zimowy
a co raczkowania, to Joal najbardziej lubi przewody wystające z komputera i lusterko (całe w łapkach)

Niezła nocka:-)M twierdzi, że wrócił z delegacji (jeden dzień), więc seks być musi, bo on jest wyposzczony;-)
PM, ale zrobiłaś test mężowi
niestety mój by go nie przeszedł pozytywnie:-( i też miałam stresa, bo podobnie mi się spóźniała, ale pewnie jeszcze się nie uregulowały
Agunia, po prostu trzeba ćwiczyć z córeczką regularnie i będa rezultaty a Jola tez często leżała w leżaczku i to na pewno nie to... nóżek nie wyprostuje;-)
Fajnie zaskoczyła Cię córeczka:-)
Mrowa, spryciarz z Kondzika...Darina ja tez sprzatąłm w szafkacha le w kuchni i Kondzik podwedził mi czekoladowego cukierka i wcinał szybko z by mama mu nie wizeła![]()
Jola dzisiaj dostała od babci do spróbowania małego pączka bez nadzienia, a mała chwyciła i wszamała szybciutko, żeby przypadkiem nie zabrać
mam przerwę och jak fajnie nie pracować zawodowo :-) a ja od poniedziałku do pracy a dziś dowiedziałam się że przedłużą mi umowę ( teraz była próbna) :-) więc nie będzie słodkiego lenistwa a tak już sobie planuje drugie dziecko za 2 lata Uzbieram przed porodem żebym mogła skorzystać z wychowawczego chociaż pół roku( plus macierzyński i urlop) i zadbać o dzieciaczki
Darinia, to Ty z tych myślących o dlaekiej przyszłości:-) powodzonka w realizacji

Giza, dobrze, że babeczka już zdrowa... 130 to dużo dla Milenki
bo u nas to 180 i moja pierś
Niekat, kobiet górą i ich sposoby na męskie nałogi... poza tym jeden nałó zwałacza się podobno drugim, więc ten drugi przyjemniejszy dla obojga

Ja nie palę, chociaż próbowałam, ale mąż od zawsze

Befatka, szybkiego powrótu do siebie dla mamy (ale po wyjściu widać, że szybko dojdzie do siebie):-) i wyniki niech będa w porządku,
pewnie wybieracie sie na święta do Polski
Ninja, to Tymon ze spaniem jak Jola... na dworzu spi 1,5 godziny do 2-óch, a w domu raz 15 minut, drugi raz 20 minut a koło 16 godzinkę:-(może jakis ogród zimowy

Remeny, miejmy nadzieję, ze leki pomogą Jacusiowi... moja też cycusiowa, zasypainie w nocy musi zakoczyć sie cycusiem, bo inaczej będzie siękręcić i ryczeć... godzinę temu podniosła się w łóżeczku ze smokiem, mimo, że dostała pół godziny wczesniej 210 ml i wypiła 190

Doris, gratulację dla siosry i jej synka... swoją drogą podoba mi się imię Oliwier

Mamma, miłego malowania, a na jaki kolor
... i jest fotka z fryzurką, bo jak nie

Pomyśl, że jeszcze jutro, a potem znowu odpoczniesz przez kilka dni!
)..Pocyckała cycusia..zobaczyła śnieg przez okno..prognozę..i zasnęła