Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Ale jada to co zwykle (kaszki, cycuś, owocki, słoiczki obiadkowe). Ostatnio nie dawałam jej nowości żadnych i nie wiem po czym to. A poczucie humoru ma niezmienne i nie widzę aby jej coś dolegało
. Myślałam, że to po rosołku(przygotowanym przeze mnie) albo po kurczaku(ugotowanym) ale jadła 2 dni temu.
. Swoją drogą Stefanna miała jechać do znajomych nasze strony 

ło matko!!! to musiało być Wam "przyjemnie" na salibo leżałam z taką laską, której lekarz powiedział w 3 dobie "ale proszę pani - PODKŁADY SIĘ ZMIENIA!"

)
nie wiem czy to pogoda czy po prostu głowa zbyt pełna.. niestety lepiej nie będzie, bo mój współpracownik, który miał mi pomagac przy nowym prjekcie wybywa na 3 miesiące i nie dość, ze nie pomoże, to jesczze ja musze jego robotę robić 

ale, że już jest dość kumata to coraz lepiej i dłużej bawią się z Bartkiem.. jest dobrze;-)
ale znjac ciebie to ze wszystkim dasz sobie rade;-)

pewnie go zwolnisz po wykonaniu zadania;-)
zdrówka dla Kondzioszka:-)