• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZANKI NA 3-CI ROCZEK
13_10_12.gif

reklama
Wybaczcie, że tak krótko ale mam szybkie pytanko: Jakie qpki robią wasze maluszki jak już zaczynają jeść normalnie? Bo Tośka od 2 dni ma ciemno zielone qpy i zaczynam się martwić:zawstydzona/y:. Ale jada to co zwykle (kaszki, cycuś, owocki, słoiczki obiadkowe). Ostatnio nie dawałam jej nowości żadnych i nie wiem po czym to. A poczucie humoru ma niezmienne i nie widzę aby jej coś dolegało:confused:. Myślałam, że to po rosołku(przygotowanym przeze mnie) albo po kurczaku(ugotowanym) ale jadła 2 dni temu.

PM jeśli rosół domowy podałaś po raz pierwszy, to inna qpa przez około tydzień nie powinna niepokoić, bo to jednak nowość jakby nie patrzeć:tak: Emi robi różne odcienie, w zależności, co zje - marchew, jagody, buraczki, a po większej ilości mięcha też bywają ciemniejsze:baffled:

ale białooooo za oknem :-) taka pogoda podoba mi się pod warunkiem, że nie musze wychodzić na dwór:-D

dziecię śpi mąż śpi a ja nadrabiam;-)

Doris
- gratulację dla Siostry!!!
Mamma - takie spontany są najlepsze, kolorek na pewno wyjdzie super!
Ewa - no kurcze, tak blisko mieszkamy a jeszcze spotkania nie było:-(, musimy to zmienić:tak:. Swoją drogą Stefanna miała jechać do znajomych nasze strony :sorry2::confused:
Kra - zdrówka dla Błażka, swoją drogą ale masz wesoło z tymi Twoimi chłopakami :-D:-D:-D
bo leżałam z taką laską, której lekarz powiedział w 3 dobie "ale proszę pani - PODKŁADY SIĘ ZMIENIA!"
ło matko!!! to musiało być Wam "przyjemnie" na sali :szok::szok::szok:
Asia - grunt, że wysypka przeszła, bo widać że Basia się z nią męczyła:sorry2:
PM- Nela robi właśnie takie qpy, tak że się nie martw! (a czasem to takie śmierdziochy że ciężko przebrać:-D)

Stefanna ucałuj Zuzię od nas :tak: życzymy jej samych słodkości na trzecie urodzinki.

Weronika u nas tylko poprószyło, ale my jeszcze ze względu na Ali oczy nie wychodzimy z domu, więc nie zależy mi na ładnej pogodzie ;-)

hej hej!! witam niedzielnie!

dziewczyny, ale ja ostatnio jestem padnięta :no: nie wiem czy to pogoda czy po prostu głowa zbyt pełna.. niestety lepiej nie będzie, bo mój współpracownik, który miał mi pomagac przy nowym prjekcie wybywa na 3 miesiące i nie dość, ze nie pomoże, to jesczze ja musze jego robotę robić :no::no::no:

zaraz nadrobię co u was, ale zaległości mam spore:zawstydzona/y:

u nas ok.. Bartek zaczał zajecia w przedszkolu, ale tylko 2 x w tygodniu.. to jest jakiś projekt unijny.. a u Marysi weszliśmy w okres mamusinego bólu kręgosłupa.. raczkuje w tempie odrzutowym.. dopełza do pierwszego lepszego stojącego "czegoś", wstaje i dalej juz na stojąco pokój obchodzi.. koniec siedzenia, teraz się prowadzamy:baffled: ale, że już jest dość kumata to coraz lepiej i dłużej bawią się z Bartkiem.. jest dobrze;-)

Agnieszka witaj wśród marcówek!

Wszystkiego najlepszego dla 3 letniej juz Zuzi :-):-):-):-):-)
Stefanna ucałuj solenizantke od nas goraco :-********

Skaba
to ci sie pomocnik trafił:no::baffled: ale znjac ciebie to ze wszystkim dasz sobie rade;-)

U ans tez juz troche sniegu jest i sypie nadal
Kondziu marudny i chyba nawrót zapalenie jamy ustnej:-( i do tego oczka mu ropieja buuuuuu

Agunia gratulacje:-)

ide z Kondziem po południu do lekarki bo w buzi znów ma biały anlot i chrypke i akszle a wydajemi sie ze ten kaszel to od tego grzyba który jak sie domyślam ejst w przewodzie pokarmowym i do końca go nie zwalczyliśmy a teraz wyszeł do bużki:no::baffled:
mielismy meic gości ale w zaistniałej sytuacji odprosiliśmy ich:-(

reklama
Witajcie,
Moje dwa diabełki śpią więc odpisuję...

PM, nie martw się kupkami... a rosołek pewnie był z jakąś nowością dla Tosi, albo więcej niż zwykle mięska, więc wszystko jasne... przy okazji Jolka też często robi ciemne qpy:tak:
Skaba, to weszłyście w okres pochyłego chodzenia;-) jeszcze troszkę i Marysia będzie szaleć:-D
Co to za współpracownik....:szok: pewnie go zwolnisz po wykonaniu zadania;-)
Agunia, gratulacje... ja już zapomniałam jak to jest uczyć się do samego rana:tak:
Mrowa, fajnie że lekarka przyjmuje w niedzielę... mam nadzieję, że w końcu pozbędziecie się pasożyta:tak: zdrówka dla Kondzioszka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry