Witajcie Mamuśki!
My po kolejnej urodzinowej imprezce i jak tak dalej pójdzie to chyba zejdę z tego świata...

Bardzo dziękuję za życzenia dla Zuzanki i od razu wyjaśniam, że miała je 17-go listopada, tyle że od tego czasu nie mam czasu żeby jej zmienić suwaczek...

Ale bardzo serdecznie dziękujemy wszystkim e-ciociom!;-)
Agunia gratulacje! Idziesz jak burza i oby tak dalej!:-)
Befatka kuruj się Kochana żebyś Kayusi nie zaraziła! Fajnie, że fumfelę znalazłaś i to znowu tak blisko siebie!;-)
Mrowa dużo zdrówka dla Kondzioszki - oby to paskudztwo szybko minęło!:-)
Skaba no to Ci się współpracownik trafił - no comments...

Mam nadzieję, że przez weekend troszkę się zregenerowałaś?
Weronikaa i co tam nakupowałaś do tej kuchni?!

Ja cały czas pamiętam o spotkaniu, tyle, że jak na razie nie wybieramy się do znajomych, bo ciągle chorują... No i realnie podchodząc do rzeczy, to myślę, że przed Świętami nie ma szans na żaden wyjazd...

Ale co się odwlecze....;-)

!!
Póki co w sobotę miałam przyjemność poznać
Anetkę i melduję, że przemiła z niej Mamuśka! Nie dość, że wpadłam do niej 10 minut przed zamknięciem, to jeszcze na dodatek z Zuzą - brykającą i umorusaną od lodów...

Ale muszę przyznać, że dzielnie zniosła nalot mojej rodzinki, hehe

A we mnie wstąpiła nadzieja, że gdy wprowadzimy się do domu to nie będę musiała trzymać rzeczy w kartonach!

No i właśnie sobie uświadomiłam, że znam już osobiście dwie mamuśki z bb!:-):-):-)
Dobra zmykam do łóżeczka, bo jutro muszę ogarnąć chatkę gdyż we wtorek mam kolejnych gości - tym razem przychodzą moje "podwórkowe" kumpele z dzieciaczkami - wtedy to dopiero będzie się działo....