agunia2020
Entuzjast(k)a
Kurcze jak ja sobie przypomnę jak Ania przez 7 dni po porodzie nic nie robiła a jak zrobiła po 7dniach to już po szyje brrrr....Oby nigdy więcej:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
).

jak nie chciała w inny sposób jeść to coś trzeba było zrobić 

Ale mam zamiar ogarnąć tak tylko z grubsza, odkurzyć i przemyć podłogi, bo przy tej pogodzie nosi się strasznie...
A w czwartek przyjdzie Pani Ewa to wszystko dopucuje!;-)

Bucik się znalazł na szczęście w jednej z reklamówek, uff A co do wózeczka to mam Chicco - opiszę Ci dokładnie na wątku zakupowym i postaram się wkleić jakieś fotki tyle, że dopiero wieczorkiem, oki?!
Podobno jeszcze dwa dni i powinien być spokój...

A smółka - też dopiero po tygodniu?
A postępy ruchowe przyjdą szybciej niż myślisz!:-)
..Troche tatus ją nosił..aż w koncu(jak już Alex do nas przyszedł\bo go siostra obudziła)poszłam z nią do jego pokoju,na jego łóżko..i tak po mnie łaziła..troche cycusiała...i aż w końcu zasnęła

..(to takie nasze miejsce na narty;-))..Ale i tak mieli radochę...Ja siedziałam z Antosią w aucie,..bo pierw spała..później to juz mi sie nie chciało wychodzić..zmieni,łam tylko jej papersa..a jej bidulce z zimna bródka skakała
..a tu dzisiaj-katarek!:-(
)..a teraz mała spi..a młody bajki
..
..-by ci szybko ten czas minął!;-)
)dobrze że chociaż raz dziennie ,,na noc mleko z butelki wypija

Co do zsypu to ja go umieściłam w schowku na pietrze, który jest akurat nad kotłownio-pralnią, żeby brudne rzeczy wpadały mi od razu do kosza.;-)![]()
Wkleję Ci wieczorkiem fotki z ładnie zabudowanym zsypem w łazience - może Ci się spodoba..?