agunia2020
Entuzjast(k)a
Co u was takie pustki dziewczęta?:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a szkoda, bo może byłaby spokojniejsza. Czasami w nocy nam się wierci tak jak to miało miejsce przy jedynkach
.
.
. Dobrze, że masz drugiego faceta do przytulania
. 

.

i chciał tego qpsztala zjesc 

;-)

pierwsze słyszę... miłego świętowania:-) może na koniec goście po sobie posprzątają;-)
a kiedy macie wizytę u alergologa?

niezły wybryk Filipka... ciekawe czym jutro was zaskoczy

Miłego dnia rodzinnego
Ninja, to ładnie Cię mąż zaskoczył... najpierw zaspokoiłas jednego mężczyznę swego życia a potem drugiegoA on wariat przyjechał o 01.20 w nocy (właśnie skończyłam karmić Tymona i jeszcze zaliczyliśmybzykanko).

szkoda tylko, że w nocy też;-) może kolejna bedzie w końcu przespana

Potem "za karę" siedziała w wózku

Fajnie, ze z mamą już ok
, mi by sie nie chciało

, zapisujesz sobie gdzieś te ich wybryki? dla potomności?
:-)

Uwierz mi - jakbyś miała męża na weekend i to nie zawsze to by Ci się chciałoNinja bzykanko o 1.20?? Widać, że młodsza jesteś ode mnie, mi by sie nie chciało
![]()

. Dzisiejszej nocy to ja go obudziłam po nocnym karmieniu Tymona, hhaahahahaahahahahaa 

fajnie że Tymon juz tańczy>ja nie puszczam Marcelowi dzieciowych piosenek mozę dlatego on jeszcze nie śmiga...
w innym przypadku nie hamowałabym się za bardzo.Bo te słowa w połaczeniu z lekceważąca miną,pt. "przyszła i zawraca głowę ta głupia niedoświadczona gówniara" gotowały mi krew!
) i za trzecim razem juz nad ranem w łózku naszym wystarczylo przytulic mocniej i zasnął

..
)..! Antosia raz sie obudziła na cycusia.. a później to juz po 5tej..ale wtedy to ją tatuś uśpił raz-dwa!:-)

(tak ci życzę!)
,no i widac że małej starsi się podobają
..
,sorry! więc Duużo zdrówka Tosieńko!
..większość czasu spędza z tobą..to będzie tylko mamusina

..
ale na france trafilas

i musze kombinowac co dalej alechyba kupie jakas gre typu operacja lub dentysta
plus cos jeszcze
bo niektóre tylko sa na rok a niektóre same sie uaktualniaja;-)