Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

)Nie miała baba kłopotu to...sobie malowanie wymyśliła;-)Dobrze że nie mam dużo gratów tam-prawie wcale więc wydaje mi sie,że szybko pójdzie
!..Mieliśmy kosiarkę odebrać od naprawy (właśnie w Auchmanie),bo niemieli miejsca by ją dłużej trzymać..i tak jak P.wrócił z pracy..to jak zwykle ..całą rodzinką do Rzeszowa
(ode mnie to jest ok.40min drogi)..
;-)
..
tylko sex&rock'n'roll 

. Mam nadzieję, że to minie..
kiedy to zjadł butlę i spaliśmy prawie do 8
Ale z to Błażej dziś gorączkował i boli go ucho:-(ja już nie mam sił
;-)
A tak wogóle czy wasi odkrywcy też tak często lądują na głowie?

Szykując śniadanie usłyszałam, że chichrają się w ubikacji
idę, a tam Błażej radośnie leje po ściankach muszli, a Emi trzyma się jej brzegu i patrzy, co brat robi
Ale to i tak lepiej, bo jak Kudłacz zaczął chodzić, to zabrał paczkę chrupek kukurydzianych do kibelka i tam je moczył z zamiarem konsumpcji oczywiście

I niestety, niech nikt się nie obrazi, ale mi palacze śmierdzą
A już zupełnie rozwalił mnie ostatnio widok młodej mamusi kopcącej nad wózkiem i rozprawiającej o zaletach karmienia cycem

Moja mama mówi, ze to dlatego, że oboje jesteśmy spokojni i cierpliwi dostaliśmy z "góry" takich gigantów
;-)O FUCK!!!Befatka Twoja mama postąpiła w szpitalu tak jak ja miałam zamiar jeśli mnie nie wypuszczą szybko po porodzie z Emim, bo leżałam z taką laską, której lekarz powiedział w 3 dobie "ale proszę pani - PODKŁADY SIĘ ZMIENIA!"