• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Witam,
Doris wielkie gratulacje dla siostry!!!Widzę że dużo z Was tak "rodzinnie" rodzi w tym samym roku dzieciaczki-fajnie:tak::tak::tak:
anetka wspólczuję tych 12-tek-na pocieszenie ja też jutro idę do pracy ale nie tak długo
remeny biedny ten Twój młody z tym AZS,ale widzę daje niezły agent z niego
mrowa to najlepszego dla Kondzioszka:-)
A my z M wczoraj wpadliśmy na "genialny"pomysł-mega spontanicznie-Malujemy jutro nasz duży pokój(zaznaczam,ze był remont w styczniu i było malowane-ale nam się znudził już kolor:-p)Nie miała baba kłopotu to...sobie malowanie wymyśliła;-)Dobrze że nie mam dużo gratów tam-prawie wcale więc wydaje mi sie,że szybko pójdzie:baffled:
Poprasowałam i czekam az małżon z pracy wróci..Dobrej nocki...

weronika no to ja dzisiaj byłam te 10km od ciebie:tak:!..Mieliśmy kosiarkę odebrać od naprawy (właśnie w Auchmanie),bo niemieli miejsca by ją dłużej trzymać..i tak jak P.wrócił z pracy..to jak zwykle ..całą rodzinką do Rzeszowa:happy:(ode mnie to jest ok.40min drogi)..
musimy kiedyś się spotkac...:tak:;-)
.o i się napisałam:-(..młody nie zaśnie bez mamusi:wściekła/y:..
zaraz wracam..

Doris - gratulacje dla Siostry! Ale musisz mieć radochę! :-):-):-)

Agunia - mże po prostu "dorośniesz" do zaprzestania palenia - tak jak większość z nas zresztą... Ja w Twoim wieku to jeszcze cuda wyczyniałam :-D tylko sex&rock'n'roll :-D
Ja naprawdę jak mało kto uwielbiałam palenie a teraz to jakbym miała zapalić przy Tymonie to mam wrażenie, że równie dobrze mogłabym mu psiknąć muchozolem w twarz :baffled:
Zaznaczam, że na czyiś imprezach, palący zupełnie mi nie przeszkadzają, ale u mnie w domu nikt nie ma prawa zapalić - zapraszam na dwór.

Mamma - czy zmiana koloru będzie drastyczna?

Remeny - to Jacek aż tak silnie reaguje na kontakt z otoczeniem? :szok::szok::szok: . Mam nadzieję, że to minie..

Cześć:-)
U nas noc bez tatusia była boska - Jeremi zjadł zanim poszłam spać, później obudził się o 4, to go wzięłam do siebie, dałam pić i odpadł do 7.30:szok: kiedy to zjadł butlę i spaliśmy prawie do 8:-pAle z to Błażej dziś gorączkował i boli go ucho:-(ja już nie mam sił:no:
M twierdzi, że wrócił z delegacji (jeden dzień), więc seks być musi, bo on jest wyposzczony:-p;-)
remeny mrówa weronika żeby mi młody chciał nieść do pralki - ale on Z pralki wyciąga brune ciuchy:crazy: A tak wogóle czy wasi odkrywcy też tak często lądują na głowie?:no::angry::baffled:
Za to dziś zastałam moich synów w wyjątkowej sytuacji:crazy: Szykując śniadanie usłyszałam, że chichrają się w ubikacji:dry:idę, a tam Błażej radośnie leje po ściankach muszli, a Emi trzyma się jej brzegu i patrzy, co brat robi:angry: Ale to i tak lepiej, bo jak Kudłacz zaczął chodzić, to zabrał paczkę chrupek kukurydzianych do kibelka i tam je moczył z zamiarem konsumpcji oczywiście:-D
Doris wielkie gratki dla siostry, a jak ona się czuje?:tak:
Befatka Twoja mama postąpiła w szpitalu tak jak ja miałam zamiar jeśli mnie nie wypuszczą szybko po porodzie z Emim, bo leżałam z taką laską, której lekarz powiedział w 3 dobie "ale proszę pani - PODKŁADY SIĘ ZMIENIA!"
Mamma mnie się nawet szaf nie chce sprzątnąć, a Wy tu jesteście dla mnie jak jeden wielki wyrzut sumienia:sorry2:

Ninja a ja nigdy nie paliłam, choć był czas, że chciałam, ale za cholerę nie mogłam się nauczyć:rofl2: I niestety, niech nikt się nie obrazi, ale mi palacze śmierdzą:zawstydzona/y:A już zupełnie rozwalił mnie ostatnio widok młodej mamusi kopcącej nad wózkiem i rozprawiającej o zaletach karmienia cycem:szok::szok::szok:
mamma, no przywracasz mi wiarę w ludzi;-) a chłopaki to takie wyzwanie dla nas :rofl2: Moja mama mówi, ze to dlatego, że oboje jesteśmy spokojni i cierpliwi dostaliśmy z "góry" takich gigantów:-p:-D;-)

reklama
Befatka Twoja mama postąpiła w szpitalu tak jak ja miałam zamiar jeśli mnie nie wypuszczą szybko po porodzie z Emim, bo leżałam z taką laską, której lekarz powiedział w 3 dobie "ale proszę pani - PODKŁADY SIĘ ZMIENIA!"
O FUCK!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A w ogóle, to tak uważnie czytałam, że wyczytałam, że Błażej sikał po ścianach łazienki :-D:-D:-D:-D:-D
Ps - chyba wszystkie dzieci fascynuje sedes, co? Znajomych córka też robiła chlapu-chlapu a matka słysząc to z pokoju się zastanawiała jakim cudem, skoro wodę z plastikowej miski wylała godzinę wcześniej...;-)

Lecę spać - małżon z poligonu wraca ale dotrze do nas dopiero rano niestety... :-(
A za tydzień leci do Francji na jakiś kurs i zobaczymy się przed świętami :wściekła/y::crazy::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry