O żesz...ku!!!Wcięło mi takiego długiego posta

I od nowa...
Asze masz w domu unikat coś jak dinozaur w tym wieku:-)
Skaba to miałaś jazdę jeszcze po robocie

A teraz już Bartuń lepiej?
Niekat współczuję,ale uważaj za kółkiem

no i pewnie to przez ząbka
Mrówcia aż takich dostałaś?Bolały?A co U Twojej mamci?Jak zdrówko?
Mamma chyba lepiej narzekac na Teściowe bo to tylko wkurzenie a jak chodzi o matkę to raczej człowiekowi przykro:-(
Iza nie przejmuj się tak,ja się przejmowałam jak moja wróciła z sanatorium z bólem i na wózku,bo miała kiedyś operację kręgosłupa i jej od ćwiczeń dysk poszedł,pomagałam jej no było mi jej oryginalnie szkoda i co?Pojechała do szpitala neurologicznego(łącznie miałam spokoju jakieś 2 miesiące

)Wróciła do domu zregenerowała się szybciej niż wąż

,zaczęła sprzątnia(oczywiście okna mi zleciła

),latania na zakupy,za...po schodach góra-dół,mówienia co sobie kupi,tipsy sobie od razu zrobiła,fryz i wkurzała mnie tylko bo ponad miesiąc na zwolnieniu siedziała

.No jak już stała się niezależna to zmiana...
Doris nie muszą ale mogłyby!One już miały okazję się dorobic własnych domów,i wtedy było łatwiej.Musimy wyjśc z długów na prostą i kołowac jakiś własny kąt bo ile tak można?myślałam o żłobku ale nie widzę tu nigdzie w pobliżu a prawka nie mam,w tej chwili auta też nie mamy bo nie ma kasy na rejestrację:-(,musiałby ją ktoś odbierac i zając się zanim wrócimy z roboty,ale nie widzę ochotników

.Teściowa zaproponowała szwagrowi,żeby dali swoją 4,5l córkę tu do przedszkola to ona będzie ją odbierała i siedziała.Ale tamta to "Trusia"taka"Jak była mała to nic jej nie rusząła"itd.no moje dziecko to jest żywioł

,tamta pół życia przebujała się w huśtawce przed TV z bajkami

.Wogóle to ona ma jakąś obsesję na jej punkcie"pupil babuni"!Weronisia to...Weronisia tamto...Jak była taka mała to...A ja już po prostu słuchac nie mogę!Jak Zuzia się urodziła i mówiła"Agata to robiła...Weronice","my żeśmy Weronikę..."to jej pojechałam,że nie mam ochoty tego słuchac!Ja nie jestem Agata a ona to nie Weronika i będę robiła tak jak ja uważam!To się obraziła