PM1
marzec 2008
Hello
Witam prosto z łóżka
, korzystam póki mogę. Teściowa wzięła córcie na spacerek a ja się położyłam aby się pod kurować. Mam tylko nadzieję, że na Tosie nie przejdzie. Głos mam o 5 tonów niższy także mówię śmiesznie
. Czosnkiem wali mi w całym domu, bo pomysłów na leczenie brak. Póki co to stosuję calcium+vitaC i sos mocno czosnkowy 

. Ale rano wstałam ogarnęłam siebie, Tosiaczka i mieszkanie i teraz z czystym sumieniem mogę sie położyć.
Zdróweczka dla wszystkich złapanych w sidła chorósbka. No i jak zwykle zapomniałam wczoraj o maluszkach kończących kolejny miesiączek (przepraszam
buziaczki dla Was :-**). Buziaki dla maluszków na kolejne miesiące :-*****
Witam prosto z łóżka
, korzystam póki mogę. Teściowa wzięła córcie na spacerek a ja się położyłam aby się pod kurować. Mam tylko nadzieję, że na Tosie nie przejdzie. Głos mam o 5 tonów niższy także mówię śmiesznie
. Czosnkiem wali mi w całym domu, bo pomysłów na leczenie brak. Póki co to stosuję calcium+vitaC i sos mocno czosnkowy 

. Ale rano wstałam ogarnęłam siebie, Tosiaczka i mieszkanie i teraz z czystym sumieniem mogę sie położyć. Zdróweczka dla wszystkich złapanych w sidła chorósbka. No i jak zwykle zapomniałam wczoraj o maluszkach kończących kolejny miesiączek (przepraszam
buziaczki dla Was :-**). Buziaki dla maluszków na kolejne miesiące :-*****
tylko pozazdrościć
:-)
jeszcze musiałam lecieć kupić tłuczek do ziemniaczków bo nie wiem jakbym obiadek zrobiła

w końcu coś wybrałam i od poniedziałku zaczynamy ;-) jednej strony super bo w końcu jakoś będzie wyglądać z drugiej to zły moment na remont i będziemy musieli jakoś się z organizować;-)
oby szybko sie skończył