• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Napisalam posta którego i królowa by sie nie powstydzila a tu mi necior padl i sru poooszlo...!!!!!!!!!!
:growl::growl::growl::growl::growl:
Ide sie pokatowac A6W to moze rozladuje emocje ;-):-D:-D:-D dopiero 3dzien bo sie nie moglam zmobilizowac.Za to stanelam na wage i :szok::szok::szok::szok::szok::szok: zalamka
Martunja witaj

reklama
befatka- współczuję...Ja bym się chyba wściekła...No ale pewnie na A6W się wyżyjesz;-) Ja też ćwiczę ale na orbitreku,jeśli chcesz spalić tłuszcz to A6W nie jest dobre,to pomaga na mięśnie tylko,nie na spalanie tłuszczu...

Oj chyba wiekszosc z nas ma takie nowe organy od paru miesiecy:tak:. Moj tez z checia i sikac by ze mna chodzil. A tata jest fajny na 5 minut.

Mrowa- gratuluje Kondzikowi nowych umiejetnosci

Weronika- no to zycze udanej imprezy, i zebys sie lepjej czula do soboty. A u nas wstyd sie przyznac ale jeszcze nie robilismy parapetowy. Zawsze cos wypadnie i tak ciagle odkladam.

Martunja- Witaj na marcoweczkach!!! Napewno szybko zalapiesz jak to wszystko tutaj dziala.

Poszlam usypiac malego wieczorem kolo 8 no i tak mi sie z nim fajnie lezalo ze sobie oko przymknelam, no i wstalam o 10:30. No i teraz niechce mi sie spac i zajadam truskawki ze smietana :-p
O musze sie pochwalic ze Michalek zostal dzisiaj kuzynem. Bratowa meza urodzila dzisiaj (15 styczen) dziewczynke, Sara wazyla 3200 i miezyla 50cm. Jutro jedziemy do szpitala ich odwiedzic.

Kra ja niestety mam narośl nocną, przez te zęby to nie dosyć że się ciągle budzi to jeszcze musi ze mną spać.:no:

Asze współczuję bólu pleców, ale to już niedługo Zuzia sama będzie chodzić bez trzymanki i na pewno Ci ulży.

Weronika zdrówka dla Ciebie, obyś wytrzymała tą imprezę ;-)

Martunja witaj!

Dusia fajnie mieć nowego malucha w rodzinie, prawda? U nas na razie to dziewczyny moje mają tylko jedną kuzynkę i na więcej się nie zanosi :-(

Befatka to jakieś noworoczne postanowienie że zrzucisz te 5 kilo? Jak już raz te ćwiczenia robiłaś to na pewno Ci się uda, ja kiedyś też chciałam zacząć, ale skończyło się na chęciach.

Befatka a zrobiłas cała serie do końca? ja zawsze wymiękam:sorry2::-ppowodzenia!!!!
Asia mój organ jest ze man 24h bo teraz przez te nózki nie moge go dzwigac i spi z nami:sorry2: zeby luaks znie msuiał nonstop ganiac po niego i zeby sie wyspał;-)
Dusia gratulacje ciociu:-) u mnie w mojej najblizszej rodzinie narazie cichosza ale za to w kuzynostwie boom dzieciecy jest:-D:tak:

mnie sie spac chce:-(
Byłam dzis z moja siostra w szpitalu bo miała wypadek wpadła w poślizg i zaliczyła rów :-( poduszki wystrzeliły i samochod z przodu skasowany
ale najwazniejsze ze jej sie nic niestało oprócz paru siniaków
samochód rzecz nabyta ;-)najwazniejsze zdorwie

mrowa- dobrze że siostrze nic się nie stało.masz racje najważniejsze zdrowie:-)
Befatka- I jak tam??Udało ci się serie do końca zrobić??
Dusia- No no,gratulacje Ciociu:-D :-D,kurcze,zjadłabym sobie truskawki;-)
Ania właśnie usnęła;-) pospała mi wogóle dzisiaj do 10:-D a usnęła gdzieś ok.22-23,normalnie aniołka mam w domu;-)

MrsF - Emilka się wcześniej nie budzi, ale faktem jest, że zwykle nie czekamy te pół godziny dłużej, bo jest wcześniej zmęczona. Niestety wczoraj znów się obudziła ok. 23-ej i nie mogła zasnąć.
dorota - Emilka śpi od 14 do 16-17-tej w dzień a potem od trochę po 20-tej do 8-ej rano.
kra - ja bym oszalała w tak niskiej temperaturze. Nienawidzę zimna!!!
Beti - dawaj przepis na ten tort.
ewa - Emilka też robi rzadkie kupki - takie błotko. Lekarka powiedziała, że jeśli nie ma biegunki, to jest ok.
ninja - z tą maską to mnie rozwaliłaś...
Weronika - zdrowiej szybko!!! i udanej parapetówy!
Martunia - witaj! okropny ten Twój facet.
Dusia - gratulacje dla bratowej i Sary! Naszły mnie wspomnienia - Emilka też miała 50 cm.
Mrówa - dobrze, że siostrze nic się nie stało. Oby szybko doszła do siebie po wypadku!

Udało mi się w końcu wywalczyć krótką wizytę u pediatry, choć z wielkimi oporami - wszystkich problemów nie chce mi się opisywać, ale najbardziej wkurzyłam się jak mi kazali iść do części dla dzieci chorych, a jak widać na forum ospa się panoszy, więc byłam megawściekła. Nie wydaje mi się, żeby diagnoza była trafna, bo mam odstawić nabiał i plamkę smarować zwykłym kremem z cynkiem, no ale stosuję się do zaleceń. Jak nie pomoże, to już pójdę prywatnie. Znacie może jakiegoś dobrego lekarza w Warszawie?

Jeśli chodzi o narośle, czy też narządy, to Emilka też nie lubi być sama. Muszę chociaż siedzieć przy niej. Ostatnio uskutecznia zasypianie, żeby ktoś z nas stał przy łóżeczku. Jak tylko zniknie z jej pola widzenia, to płacze. Więc wczoraj tak stałam, starałam się nie "nawiązywać kontaktu wzrokowego", ale co spojrzałam z ukosa, czy już śpi, to wpatrywała się we mnie wielkimi oczami. I tak stałam dopóki nie usnęła.

Jeszcze pochwalę Emilkę, że jak się spytam gdzie jest choinka, to patrzy na choinkę, gdzie rybki - to na akwarium, gdzie tata - to na tatę. Próbuje klękać na kolankach, ale dalej jej nie wychodzi.

reklama
Doris- może z czasem Emilka oduczy się tego twojego stania przy niej,z czasem może nawet nie zauważy że nie ma ciebie obok.Co do lekarzy...no cóż,zdolni są,chociaż nie wiem jak u was w przychodni ale u nas dzieci np.z ospą są w izolatce przyjmowane więc nie mają styczności z tymi mniej chorymi...Mnie to się podoba,przynajmniej nie przejdzie to na wszystkie maluszki...Bardzo fajnie że już tak wie co i jaki,moja Ania nadal nic,jedynie jak mówię tata to na niego patrzy,i wogóle gania za nim po calutkim pokoju:-D hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry