• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam Was serdecznie. Bardzo dawno mnie tu u Was nie było, więc jestem baaardzo nie w temacie. Mam jednak pytanie, które lada chwila będzie nas wszystkich dotyczyło. PIERWSZE URODZINKI naszych dzieciątek... Macie już jakieś pomysły? W jaki sposób organizujecie ten dzień?
Pozdrawiam Was serdecznie.

reklama
Witam Was serdecznie. Bardzo dawno mnie tu u Was nie było, więc jestem baaardzo nie w temacie. Mam jednak pytanie, które lada chwila będzie nas wszystkich dotyczyło. PIERWSZE URODZINKI naszych dzieciątek... Macie już jakieś pomysły? W jaki sposób organizujecie ten dzień?
Pozdrawiam Was serdecznie.

To zaglądaj częściej a jak będą się zbliżały daty pierwszych urodzin naszych najstarszych dzieciaków to temat bezie na pewno na tapecie...

A my znów w Czętochowie. Małżonowi skoczył sie urlop więc w ten sposób go sobie przedłużamy. Zostajemy do piątku.
Tymon znów ma katar, cholera. Na razie lekki i mam nadzieję, że tak zostanie.

Anetkadg - trzymam kciuki, by wszystko było po Waszej myśli! :tak:
Giza - cieszę się , że już lepiej z Wami! :-)
Beti - kobieto, Ty spać nie możesz???:-D:eek:

Ninja dzięki :-) Kciuki się przydadzą bo nie wiem czy z motyką na słońce sie nie porywamy ;-D
Weź pulmexem wysmaruj Tymonka :-) Odkąd spróbowałam tej maści co poleciły dziewczyny to jak widze ze Fifiemu z nosa leci smaruje go na noc i na drugi dzien kataru nie ma. Juz mi to dwa razy uratowalo synka przed rozwinieciem sie infekcji. Tylko ja smaruje mu stopy i plecki. I odrazu dziecku sie dobrze spi bo zapach ulatwia oddychanie. Może sproboj? Wiem że sposob mojej babci był taki ze jak wracalismy przemarznieci z sanek to nam stopy spirytusem samrowala do tego herbatka z miodem i nic nas nie ruszalo no ale na to nasze dzieciaczki sa chyba za male.

Anetkadg - na spirytus to raczej za małe ;-). A Pulmeksem posmarowałam mu wzoraj na noc klatkę piersiową. No ale dziś w takim razie i stópki wysmaruję. Ale całe czy podeszwy?

ja całe smaruje i do tego skarpetki. I plecki możesz też posmarować. Tak dziewczyny fajnie podpowiedziały z ta maścią :-) U Nas działa :-) Trzymam kciuki żeby do jutro Tymonkowi przeszło!!! No z tym spirytusem to walnęłam :-P ale naprawde moja babcia tak robiła i nam nic nie było po calodniowych zabawach w śniegu :-) Hehe fajnie było być dzieckiem :-P

Anetka, kciuki mocno zaciśnięte :tak:
Ninja, pewnie, że lepiej pobyć trochę dłużej z mężem.
mim, zaglądaj częściej. Co do roczku, to pewnie przyjdą dziadkowie i bliższa rodzina. Prezenty będą (jeszcze nie mam pomysłu co kupić), torcik, dmuchanie świeczki (jeszcze trochę trzeba będzie zacząć naukę) no i tyle.
Beti, jeszcze niedawno karmiłam po przyjściu z pracy, przed nocnym spaniem i w nocy. Ale przez te moje choróbska mleka mam ostatnio dużo mniej i już tylko w nocy karmię. A właściwie to nad ranem. Udało mi się przesunąć nocne karmienie, bo Milenka kilka nocek ładnie przespała bez jedzenia i teraz jak się budzi to jej tylko wodę dawałam, poprzytulałam i zasypiała. Wczoraj zgłodniała o 4tej, a dziś już spała do 6tej.
Agunia, to widzę, że ostro się wzięłaś za siebie. Mam nadzieję, że wystarczy Ci samozaparcia i osiągniesz taką figurę jaką chcesz.
Jutro z dzieciakami wybieram się do lekarza. Mam nadzieję, że nas przyjmie. Przemko wieczorem znowu ponad 38°, ale conieco zjadł na kolację.

giza-No dzisiaj miałam dzień kompletnej załamki...Ale wskoczyłam na orbitreka z mp3 i odrazu nastrój lepszy ;-)
anetka- No to powodzenia wam życzę,może jeszcze wam to zwolnienie na dobre wyjdzie i ten Nowy Rok będzie właśnie pełen zmian na lepsze...życzę wam tego z całego serduszka:-)

reklama
Nelciu buziaczki na kolejny miesiaczek ;-*****

a mnie pewna tylna część ciała pobolewa po kuligu:sorry2: który był wczoraj Mela i reszta ferajny zadowoleni:tak:
a Kondzik nauczył sie wołac "ej tata"

co do prezentu to nie mam pojecia co kupic:sorry::eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry