weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
Befatka -
[*] dla babci :-(
Beti - to teraz będziesz miała troszkę luzu
no i pogadaj ze swoim! :-) (jak będzie trzeba to i łopatologicznie 

)
Giza - zdrówka dla Przemka i Milenki, oby ząbek szybko wyszedł i minęly te wszystkie dolegliwości;-)
Kra - to niezła produkcja

a tej Pani to bym podziękowała za taką pomoc 
Marteczka - niezły łobuziak Ci rośnie
:-) a po kim ona taka żywiołowa - po mamusi czy tatusiu??

Anetka - jak Wy nie podołacie to kto?? A tak serio, to fajnie że już coś na oku jest;-)
Ninja - zdrówka dla Prezesa!
Mrowa - hehe to teraz małżona na masaże do tej "tylnej części" musisz zawołać - chyba nie będzie sie bardzo opierał
:-)
A ja tak sie zastanawiam czy mi ten cholerny kaszel przejdzie?!?!?!
jade na antybiotyku od czwartku i żadnej poprawy:-( Dziś znowu przez to 2x żyganko zaliczyłam (na czczo)
. Siora była dziś u Gina i kazałam się zapytać czy moge bańki postawić na plecach, ale okazało się że nie :-
wściekła/y: nie wiem czy poczekać jeszcze czy iść do Dr po coś innego
Parapetówa się udała, nawet nie padłam (jak to ja o 21-szej
:-)). Nela została oddelegowana na nockę do teściowej, tak że można było się spokojnie gośćmi zająć. Dostaliśmy mikrofale, odkurzacz, ogromną jukę (wyższa odemnie) i jakieś tam pierdoły, ale najbardziej sie ucieszyłam z prezentu kolegi
- zrobił ogromne powiększenie zdjęcia Nelci jak miała 5 m-cy ( 1mx60cm
) zawiście w jadalni!
[*] dla babci :-(
Beti - to teraz będziesz miała troszkę luzu
no i pogadaj ze swoim! :-) (jak będzie trzeba to i łopatologicznie 

)Giza - zdrówka dla Przemka i Milenki, oby ząbek szybko wyszedł i minęly te wszystkie dolegliwości;-)
Kra - to niezła produkcja

a tej Pani to bym podziękowała za taką pomoc 
Marteczka - niezły łobuziak Ci rośnie
:-) a po kim ona taka żywiołowa - po mamusi czy tatusiu??

Anetka - jak Wy nie podołacie to kto?? A tak serio, to fajnie że już coś na oku jest;-)

Ninja - zdrówka dla Prezesa!
Mrowa - hehe to teraz małżona na masaże do tej "tylnej części" musisz zawołać - chyba nie będzie sie bardzo opierał
:-)A ja tak sie zastanawiam czy mi ten cholerny kaszel przejdzie?!?!?!
jade na antybiotyku od czwartku i żadnej poprawy:-( Dziś znowu przez to 2x żyganko zaliczyłam (na czczo)
. Siora była dziś u Gina i kazałam się zapytać czy moge bańki postawić na plecach, ale okazało się że nie :-
Parapetówa się udała, nawet nie padłam (jak to ja o 21-szej
:-)). Nela została oddelegowana na nockę do teściowej, tak że można było się spokojnie gośćmi zająć. Dostaliśmy mikrofale, odkurzacz, ogromną jukę (wyższa odemnie) i jakieś tam pierdoły, ale najbardziej sie ucieszyłam z prezentu kolegi
- zrobił ogromne powiększenie zdjęcia Nelci jak miała 5 m-cy ( 1mx60cm
) zawiście w jadalni!
nie łudze sie że tesciowie przyjada skoro nie zjawili się na chrzcinach obojga wnucząt....

na złe jej to nie wyjdzie
w ogóle niedobrze mi od prawie tygodnia i gdyby nie to zę wiem na 100% ze w ciaży nei jestem to bym sie podejrzewała....