• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Serdeczne życzenia z okazji pierwszych urodzin dla Marysi, Kondzika i Michałka i z okazji ukończenia 11-tu miesięcy dla Dominiczka, Tymonka i Filipka.

Weronika - doczytałam się, że zasiłków rodzinnych się nie wykazuje w PIT-ach, więc możesz się już rozliczać.
Giza - fajnie "gada" Twoja Milenka.
MrsF - na pewno fajnie jest na takich zajęciach, gdzie jest dużo dzieci i coś się dzieje. Powodzenia z nową specjalizacją!
Mrówa - przykra sprawa z tą babcią, dziwne, że jej prawnuczek nie interesuje.
Anetka - do depilatora skóra się przyzwyczaja, mnie już nic nie rusza. Gratuluję samodzielnego chodzenia!
Ninja - wielkie gratulacje z okazji nowej pracy. Nerwy są zawsze, w końcu to coś nowego, no i życie znów poprzestawia Ci się trochę. Dzięki za życzenia.
Skaba - fajne macie relacje z "byłymi". Dla mnie i męża to zamknięty etap mojego życia, ale też nie wypominamy sobie nikogo - przeszłość to przeszłość.
Ewa - śliczne buciki, kiedy ja będę Emilce takie kupować...

U nas pierwsza choroba Emilki :-( Wczoraj się obudziła z temperaturą 38 stopni, w ciągu dnia było nawet 39. Dzisiaj rano znów ok. 39, więc poszłam do lekarza - czerwone i spuchnięte gardziołko. Biedulka moja tak się źle czuje, ale znajduje jeszcze siły na uśmiechy do mamy i taty.
Zawsze lubiłam dzień swoich urodzin, a tu okrągła rocznica i nawet o nich zapomniałam przez tą chorobę Emilki. Na dodatek chciałam zrobić ciasto, bo po południu przyjdą moi rodzice i spaliłam dwa garnki. Teraz mam smród w domu.

reklama
no własnie DORIS!!! Wszytskiego najlepszego na urodziny!okrągłe czy nieokrągłe wazne że w życiu sie fajnie układa:tak:;-):-)
cistem sie nie przejmuj - może goście cos przyniosa;-):-p

Doris miałam poprawic posta i mi wyleciało:zawstydzona/y:

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin STO LAT!!!!
Zdrówka dla Emilki:tak:
Ewa kładize sie przed solenizantem ksiazke, rózaniec i kieliszek . Dziecko wybiera co mu pasuje Jesli wybierze kieliszek to bedzie imprezował, rózaniec sam za siebie mói pobozny a ksiazeczka bedzie uczonym;-)

mrowa to w dniu urodzin, tak?..to też tak wywróżę Tośce...aż ciekawa jestem co ona wybierze:-D
Doris,kochana..sto lat! sto lat! niech zyje..zyje nam!..i ode mnie!:tak:
A butki są oczywiście za duże:-p..ale to na wiosnę\lato..powinny być..Więc też możesz już takie kupić;-)..Ja poprostu nie mogłam się oprzeć..a raczej tatuś-jak je zobaczył!
No i zdrówka dla Emilki!

Ja tylko na momencik bo jestem u moich staruszków, przyszłam nowinę powiedzieć że siora na porodówce!!!!!!!!!! O 5 rano zaczęły jej się wody cośtam sączyć i odszedł jej czop.
Spanikowała, bo bóli miała ze 2. Rano na obchodzie nie wybadali jej w ogóle rozwarcia i stwierdzili że to chyba nie wody (więc co k**a??). Powiedzieli że jeszcze troche poczeka i tak łazi o "podpasce" bo cojakiś czas coś jej tam poleci.
A przed chwilą przyszedł inny lekarz i stwirdził ze to jednak wody (JA CIE!!!) i podłączyli jej kroplówe :-):rofl2::-) tak że chyba jeszcze dziś ciocią zostanę :cool::rolleyes::cool: kurka, stracha mam jakbym to ja rodziła:zawstydzona/y:
Trzymajcie kciukasy żeby jej szybko poszło (aaawczoraj na USG powiedzieli jej że mała waży ok 3945 :-D klocek prawie jak Nelcia)

Ninja- szara myszka:-D:-D no weźkobieto bo skonam tu!
A Tymona juz nie raz straszyłaś, chyba coś mało przekonująca jesteś :-)
Ewa - butki super!
Mrowa - różaniec po mamusi a kielonek tatusiu? czy odwrotnie :-D:-D
Nikat - to ja też na berbecia 5 dni czekałam :crazy:
Doris- uciumaj Emilkę, oby gardziołko szybciutko doszło do siebie a i dla Ciebie

100 lat na te 18-te urodzinki!!!!!:-);-)

Wszystkim roczniakom i miesieczniakom skladamy spuznione zyczenia!

Dziekujemy wszystkim za zyczenia urodzinowe dla Michalka. Impreze mielismy wczoraj, maly sie wyszalal no i przy okazji nabil guza. Byli tylko dziadkowie, chrzestni no i rodzenstwo, zrobilismy obiad no a puzniej torcik i po imprezie. A mi jak na zlosc maszyna do naczyn sie popsula ale naszczescie maz mi pomugl w zmywaniu.

Jeszcze jakos mi sie niechce wiezyc ze to juz rok mina.

Ninja- gratuluje nowej pracy. no i oby Tymonowi spodobala sie nowa opiekunka. Napisz jak tam Tymon po pierwszym dniu.

ewa- to jakis majster klepka z tej mojej synowej rosnie :-Dto chyba musze Michala nauczyc gotoac haha

weronika- to czekamy na wiadomosc od ciebie czy juz jestes ciocia :-)

O co do tej wruzby to ja nigdy o tym nie slyszalam ale tesciowa nam to wczoraj powiedziala. No i zrobilismy Michalkowi ale polozylismy przed nim rozaniec, ksiazke, pieniadze, i srubokret (kieliszka nie stawialismy ;-)) no i wybral srubokret.

A nas dzisiaj znowu zasypalo no i zajecia na uczelni odwolane wiec siedze w domu.

To zięć za śrubokręty się bierze:-D..to oni jednak pasują do siebie:tak:;-)..a gotować to możesz go nauczyc..zawsze to miło jak czasem mąż zrobi obiadek;-):tak:
weronika a gdzie siostra rodzi? u was,czy w Rz-wie?No i tez jakos mnie zakręciło w brzuchu..jak przeczytałam..fajnie..no i trzymam kciukasy by szybko poszło...&!:happy:

witam:)
jestem tu nowa czy mozna dolaczyc do waszego grona??
jestem mama dwoch wspanialych urwisow Kubusia(wrzesien 2005) i damianka (marzec 2008)..

reklama
Ja tak na szybciutko wpadłam,muszę jeszcze poustawiać parę rzeczy,właśnie kupiliśmy nowy komputer:-D
ewon-My się znamy;-) ale to chyba się domyślasz,Mamma20 coś ci mówi;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry