Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tylko to będzie mały rynek ;-) więc nie wiem czy coś się znajdzie
No i szkoda że Tymon taki uparciuch i nie chce spać... u mnie teraz już obydwie panny śpią w swoich łóżkach a ja też chyba za godzinkę pójdę spać.
ale są młodsi ode mnie wiec może kiedyś.

Wczoraj nie mogłam spać do 1 w nocy,a od 1 nie mógł spać Emi - wychodzą mu 4 zęby jednocześnie - wyszły już obie górne jedynki i prawa dolna i jest strasznie
Trochę gorączkuje, nie może spać, ma katar i jest marudny

Dzisiaj zaczął płakać w szatni rano i się poddałam, szkoda mi,ale on nie za wiele tam łapie (po dłuższych nieobecnościach w zeszłym roku ma braki, a nadal pozostaje w grupie zaawansowanej i to go zniechęca):-( Martwię się, że coś tam nie tak jest z tym panem od angielskiego i muszę pogadać z wychowaczynią i poobserwować gościa, bo takie zachowanie nie jest do Błażeja podobne

..A napewno taką roząkę..chociaż 1-2 dniową..dzieci odczuwają..no i ta radoś jak zobaczą mamuśkę-fajna rzecz!..
..też bym sie zastanowiła..,bo skoro do tej pory lubił chodzic do przdszkola..a teraz taki bunt..to napewno niema co bagatelizować....Może faktycznie trzeba by pooserwowac tego pana....
..Rano tatus ja przebrał ,bo zaraz po obudzeniu "nastękała"
..i chłopaki pojechali..
. jak mial 4mies zaczal siadac,jak mial pol roku zaczal raczkowac.juz mi chodzi choc jeszcze nie zdarnie ma juz 6zabkow i czekamy na nastepne.straszny łobuz sie z niego zrobił bije,gryzie,calej nocy nie przesypia(potrafi o 4wstac i juz nie spac do 9)wszedzie włazi:biurko,ława.wszedzie go pełno,wszystko wywraca głosniki od kina dom.az boje sie o telewizor.umie mowic:mama,tata,baba,tak,nie,daj,idz,gdzie.