ewa33
Zadomowiona(y)
beti to ty rano do pracy ..a do tak późna siedzisz przed kompem? mam nadzieję ,ze sie wyspałaś
..niewiem,ale ja to o 22giej najpóźniej ..normalnie padam
.No i rano o 6stej juz na nogach..
mrowa to mi smaka narobiłas tymi żeberkami
..Narobiłas się,i mam nadzieję ,ze zostało docenione(smakowało)
(NAPEWNO!)
..to dzisiaj doprowadzsz domek do stanu przedimprezowego?;-)
MrsF napewno będziesz wyglądać elegancko! i dasz sobie radę
..A i fajnie że dzieci już takie małe mają wyraźne zainteresowania...a muzyka to pierwsze co dziecom sie podoba
.
skaba no to imprezki sie skonczyły..i fajnie ze Marysia jest zaopatrzona na długi czas
..
W nowym domku pewnie juz nastepne urodzinki będziecie jej robić..
giza druga tura czyli ostatnia?;-)..To fajnie że Przemcio lubi dziewczyny..ma może po tatusiu?;-)..Bo mój Piotrek to juz w przedszkolu miał "dziewczynę"..i pamięta to do dzis..
ninja udało ci sie z opiekuka do Tymcia
..najważniejsze,by przypadli sobie do gusyu..i polubili się
..Bo teraz znaleźc nianię(przynajmniej u nas) to wieelki problem!
Nawet fajnie nam wczorajszy dzien zleciał...po poł. chłopaki pojechali zrobić sobie "fryzury"-jak mówi alex...a my ..z nimi..(oczywiście;-))..trochę pospacerowałyśmy ...i połaziliśmy po ssklepach(przy okazji)..I kupiłam fajniusie buki za 11zeta dla Tośki
..i dla Alexa za 15! (w coccodrillo)
Chłopaki mają świetne fryzury(tj.obcięci prawie do zera
).no i późnie pojechalismy pokazać się babci..(obowiązkowo)..posiedzieliśmy trochę..i na kąpanie do domku..
A dziś rano "no wstawaj mamus ..bo muszę do przedszkola...".
-normalnie!
Mam nadzieje ze dziś będzie ładnie..to idziemy z Tośką na targ..
..niewiem,ale ja to o 22giej najpóźniej ..normalnie padam
.No i rano o 6stej juz na nogach..mrowa to mi smaka narobiłas tymi żeberkami
..Narobiłas się,i mam nadzieję ,ze zostało docenione(smakowało)
(NAPEWNO!)..to dzisiaj doprowadzsz domek do stanu przedimprezowego?;-)
MrsF napewno będziesz wyglądać elegancko! i dasz sobie radę
..A i fajnie że dzieci już takie małe mają wyraźne zainteresowania...a muzyka to pierwsze co dziecom sie podoba
.skaba no to imprezki sie skonczyły..i fajnie ze Marysia jest zaopatrzona na długi czas
..W nowym domku pewnie juz nastepne urodzinki będziecie jej robić..

giza druga tura czyli ostatnia?;-)..To fajnie że Przemcio lubi dziewczyny..ma może po tatusiu?;-)..Bo mój Piotrek to juz w przedszkolu miał "dziewczynę"..i pamięta to do dzis..

ninja udało ci sie z opiekuka do Tymcia
..najważniejsze,by przypadli sobie do gusyu..i polubili się
..Bo teraz znaleźc nianię(przynajmniej u nas) to wieelki problem! Nawet fajnie nam wczorajszy dzien zleciał...po poł. chłopaki pojechali zrobić sobie "fryzury"-jak mówi alex...a my ..z nimi..(oczywiście;-))..trochę pospacerowałyśmy ...i połaziliśmy po ssklepach(przy okazji)..I kupiłam fajniusie buki za 11zeta dla Tośki
..i dla Alexa za 15! (w coccodrillo)Chłopaki mają świetne fryzury(tj.obcięci prawie do zera
).no i późnie pojechalismy pokazać się babci..(obowiązkowo)..posiedzieliśmy trochę..i na kąpanie do domku..A dziś rano "no wstawaj mamus ..bo muszę do przedszkola...".
-normalnie!
Mam nadzieje ze dziś będzie ładnie..to idziemy z Tośką na targ..
:-)
no a Oli sama nie wiedziała za co sie wziąść.Co na nią spojrzałam to był gdzie indziej: rower, huśtawka, rower, hustawka, autko, huśtawka, piaskownica, huśtawka, piaskownica i dopiero do domu.Była w siódmym niebie - a dziś poszła do przedszkola i niestety rano był płacz bo się troszke rozkokosiła przez chorobe i nie chciało jej sie wstac.Dobrze ze juz było jasno chociaz to nie było tego nieprzyjemnego wrażenia ze jest środek nocy

(a chyba barzdiej sie stresuje niż ona
), a później przyjechała koleżanka z mężem i synkiem (a ostatnio byli chyba z 2 m-ce temu) i tak sobie posiedzieliśmy razem:-)

a w pracy napewno dasz rade kto jak kto ale Ty ;-):-)