Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Aaaaaaaa, no radość mnie rozpiera!:-):-):-)
Ale stwierdzili, że zainwestują we mnie, aaaaaaaa! No bo przecież jestem zajebista
. Roboty bedę miałą w cholerę, bo chcę się pokazać z jak najlepszej strony a muszę poznać branżę.

och tak mi juz tęskno za prawdziwą wiosną... a byłam dzisiaj sprawdzić - mój bez wypuszcza pąki
, albo jej ulubione piosenki na 4fun.tv. Ale najczęściej mam włączony eurosport ( jestem maniaczką) a małżon mecze w canal +. Milo ma swój telewizor w kuchni i tam czasem ogląda bajki. 

100 lat, mnóstwo radości i nowych umiejętności!!! Rośnij zdrowo:-)
:-)

ale efekt - mam pofarbowane włoski i nie wyglądam już jak czarownica
i to bez wiercenia. Tak się teraz zastanawiałam, że może za ciepło jej było i stąd ten wiercioch w nocy, bo dziś spała pod swoją naprawdę cienką kołderką a w ogóle się nie odkrywała
..więc i Tobie skarbie sto lat! sto lat! niech zyje..żyje nam!..
,..i napewno sobie poradzisz!! A byłego szefa masz spoko!
.Z Tymciem napewno będzie najgorzej na początku..pierwsza roząka..ale nie będzie źle..zobaczysz!! jeszcze raz gratulki!!!!!

..A wczoraj wyciągnęłam wuzeczek parasolke ,wożylismy lalke..i spacerowała po całym pokoju..jak prawdziwa mamcia z córcią
..ale później bardziej interesował ja młotek Alexa..a opiekę nad "dzieckiem" przejął Alex
..(robiłam nawet zdjęcia..może wrzucę później..)

Zapowiedzieli się w piątek, ale jeszcze nie są pewni czy przyjadą, a ja bym wolała nie
bo dziś taka piękana pogoda, że mam ochotę na dłuuuuuugi spacer
Tym bardziej, że mam pół lodówki mięcha i gar gołąbków, więc obiadu chyba robić nie będę
Trochę odpocznę po przygotowaniach, bo zrobić dwa torty to nie tak łatwo