Spóźnione życzenia dla Tymona Filipka i Dominiczka:-) oraz dzisiejsze
Filipku buźka na ostatnią miesięcznice :-***
MARYSIU & KONDZIU -
wszystkiego co najsłodsze na kolejne latka, mnóstwo uśmiechu na co dzięń!!! :-******
Weronika Karte ciazy zazwyczaj zosatwiasz w szpitalu przy porodzie wiec neiiwem czy znajdziesz;-) super ze wyniki ok tylko co to am znaczyc ze czaruje synowa innych facetów?;-)
Mrowa - mi nie wzięli i znalazłam, z Nelą miałam kg mniej niż obecnie

(ale i tak się miło zaskoczyłam, bo myślałam że mi sie bardziej utyło, patrząc w lustro

)
No nie ładnie sie dziadkowie zachowują, nie na widzę faworyzacji

, czy oni nie zdają sobie sprawy jaką krzywdę robią dzieciaczkom?? Ale to samo mogę powiedzieć w sowim przypadku bop moi staruszkowie ubóstwiają brata ponad wszystko (choć nie przeszedł, pyskuje do nich i w ogóle ...)
Mróweczko, więc zakasaj rękawy i nie padnij przy robocie ;-) udanej imprezki!
Giza -ale Mary mądra dziewczynka

:-)
MrsF - 10 pobudek

I Ty jeszcze funkcjonujesz w pracy

chylę czoła bo ja bym chyba spała cały ten czas

Z TV to u nas niestety sie zdarza, strasznie lubi reklamy jak jest taka "bajkowa"
Kasik - Ty spania kobieto nie masz?? 2 w nocy a ta przed kompem
U nas też był przez moment przebłysk wiosny, więc poszliśmy trójeczką (a raczej czwóreczką) na spacerek i na zakupy, a tu jak zawiało, jak sypnęło śniegiem

do domu wróciliśmy biali jak bałwanki i jak tylko weszliśmy przestało i wyszło słońce

.
Za to wykonalam 300% normy bo w mig posprzątałam chałupkę, ugotowałam zupkę i zdążyłam przesadzić tą wielka Jukę (zabierałam siez miesiac do tego

).