Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
. Córcia była dzielna - płakała troszke ale ładnie siusiała, także badanie poszło szybko. Góra 10min
. Tosi chyba bardziej przeszkadzało to, że musiała leżeć niż samo badanie.
.
.
.
. 

I ma teraz taki wielki opatrunek, ja mu bardzo współczuję ale nie chciałam tego obejrzeć bo jestem zbyt wrażliwa na takie widoki 
Bo my Alcię chyba za bardzo rozpuściliśmy 
ale co było kiedyś powinno iść w zapomnienie, nie dziwne że się J wq*** bo mój pewnie też by trzeszczał (a cco do samej piosenki to mam sentyment do niej
)
Zdrówka dla Jacka;-)

)
(Nelcia czarowała chłopców w poczekalni
), a później mój gin - też OK, wyniki badań mam w porządeczku. 
;-)
AsiaM, a ja jak czytam o twoich dziewczynkach, to takie ułożone i spokojne. Nie to co mój wrażliwiec buntownik. Chyba o cudzych dzieciach mamy lepsze zdanie niż o własnych.Giza super że Ci się tak udało z Przemkiem zrobić, myślę że zachował sie bardzo po "dorosłemu" tzn. dojrzale. Z tego co o nim piszesz zwykle to wnioskuję że dobrze go wychowaliścieBo my Alcię chyba za bardzo rozpuściliśmy
![]()
Rozgaduje się craz bardziej.