asze
marzec 08
Jolu szczęścia, zdrowia pomyślności, niech Twój uśmiech wszędzie gości. Niech raduje wszystkich wkoło, żeby było nam wesoło.:-):-):-)
Zuzia nadal choruje, kupki rzadkie, ale nie ma juz gorączki i dzisiaj nie wymiotowała. Pogoda piekna więc spacerowałyśmy dzisiaj sporo
Humor ma lepszy, nie jest juz taka apatyczna, lekarz mi powiedział, że to od odstawienia hydrocortizonu, ze powinni mi jeszcze zapisać ten lek do domu, no ale nie zapisali
Giza to było zapalenia oskrzeli z duzą dusznością, wczoraj mój pediatra stwierdził, że trzeba mieć nadzieję, że z tego wyrośnie.
Mrówa u nas też kolejny ząbek sie przebił, mamy już 10
, a jak Kondzik przechodził wychodzenie 3
Asia takich tekstów pewnie bedzie więcej:-)
Befatka będziesz przygotowana na kolejne dzieciątko
Niekat jak Marcel??
Giza zdrówka dla Milenki
Zuzia nadal choruje, kupki rzadkie, ale nie ma juz gorączki i dzisiaj nie wymiotowała. Pogoda piekna więc spacerowałyśmy dzisiaj sporo
Humor ma lepszy, nie jest juz taka apatyczna, lekarz mi powiedział, że to od odstawienia hydrocortizonu, ze powinni mi jeszcze zapisać ten lek do domu, no ale nie zapisali
Giza to było zapalenia oskrzeli z duzą dusznością, wczoraj mój pediatra stwierdził, że trzeba mieć nadzieję, że z tego wyrośnie.
Mrówa u nas też kolejny ząbek sie przebił, mamy już 10
, a jak Kondzik przechodził wychodzenie 3
Asia takich tekstów pewnie bedzie więcej:-)
Befatka będziesz przygotowana na kolejne dzieciątko

Niekat jak Marcel??
Giza zdrówka dla Milenki

:-)
u mnie to można powiedziec,że już sama ciąża mnie zmieniła,nie paliłam,nie piłam(no może czasem Redsika małego czy Karmi)zero kawy,napojów gazowanych,menu bez fast foodów)
Prawie cały dzień leżę w łóżku,boli mnie brzuch,zawroty głowy mam,nawet nie mam siły się dzieckiem zając i uświadomiłam sobie,że jak ktoś mieszka sam z dzieckiem i zaniemoże to już wtedy kaplica!Ledwo miałam siłę jej ugotowac,karmic ją i przebierac.Mam nadzieję,że Mała się nie zarazi,bo skoro ja to ledwo znoszę...to sobie niewyobrażam.We wtorek przyjeżdża moja mamuśka:-)
dobra uciekam po padam z nog postaram sie juz czesciej zagladac i przepraszam ze nie odpisalam na zadnego posta