ninjacorps
Marcóweczka 2008
Doris - nie spinaj się tym - ale co tam ja Ci mogę radzić - na Twoim miejscu bym oszalała 
Niekat - zdrówka Wam życzę - oby tylko teraz do przodu!
Czy Wasze dzieci mają jakieś manie? Bo Tymon ma kompletnego kota na punkcie samochodzików (zresztą w ogóle pojazdów, łącznie z wózkiem "brrrrrrymmmmmm") i "światełko" - potrafi do umęczenia wskazywać wzystkie żarówki w domu
A jak skończy to od nowa 
Rany, ta godzina a ja jeszcze 2 wyceny na rano muszę zrobić

Niekat - zdrówka Wam życzę - oby tylko teraz do przodu!
Czy Wasze dzieci mają jakieś manie? Bo Tymon ma kompletnego kota na punkcie samochodzików (zresztą w ogóle pojazdów, łącznie z wózkiem "brrrrrrymmmmmm") i "światełko" - potrafi do umęczenia wskazywać wzystkie żarówki w domu
A jak skończy to od nowa 
Rany, ta godzina a ja jeszcze 2 wyceny na rano muszę zrobić

zobaczymy co z tego wyjdzie...
, James'ik tez ma manie, min odkurzac miele (mamy tez elektroluksa ale nie cieszy sie takim powodzeniem jak ten pierwszy). moze sie nim bawic bez konca zawsze wydajac okrzyki zachwytu. i tez kocha samochody i samoloty i zawsze pokazuje paluszkiem jak jakis leci. ostatnio to wogule wszystko pokazuje paluszkiem czemu towarzyszy najczesciej okrzyk "gugu" albo "acia"
co to za tabletki? zdrowka zycze i dogadania z mezusiem 

Narazie to tylko 2 dni, mam nadzieję, że po prostu poczuje w końcu pragnienie i zacznie pić, bo rzeczywiście nie jest to raczej nic dobrego

zdrówka dla Alexa, oby mu się nie pogorszyło
lepeiej zainwestuj... lepsze to niż zły nastrój na urodzinach córki
jak mama wraca