Mrsf ma charakterek Jamesik i bardzo ambitny napewno po mamusi
;-)
same gadułki z tych amrcowiatek tylko mój chyba bedize małomówny choc jego siostra tez taka była a teraz jej sie buzia nie zamyka
a doła miałam z powodu nie moznosci kupienia sukienki na wesele
ale juz kupiłam;-) i do tego jeszce moaj mama ma półpaśca od 2,5 tyg i nadal ja trzyma:-( i bardzo cierpi a wesele mojego brata juz 30 maja a ona nie ma jeszcz enic kupione w sumie jej juz upatrzyłam tylko musimy isc do sklepu ale ona jeszcze nie jest na silach:-(
qrcze ze w tak waznych chwilach musi dopasc ja cos
i sama sie przez to dołuje :-( tak mi jej szkoda:-
-
-
-
-(
;-) same gadułki z tych amrcowiatek tylko mój chyba bedize małomówny choc jego siostra tez taka była a teraz jej sie buzia nie zamyka

a doła miałam z powodu nie moznosci kupienia sukienki na wesele
ale juz kupiłam;-) i do tego jeszce moaj mama ma półpaśca od 2,5 tyg i nadal ja trzyma:-( i bardzo cierpi a wesele mojego brata juz 30 maja a ona nie ma jeszcz enic kupione w sumie jej juz upatrzyłam tylko musimy isc do sklepu ale ona jeszcze nie jest na silach:-(qrcze ze w tak waznych chwilach musi dopasc ja cos

i sama sie przez to dołuje :-( tak mi jej szkoda:-
Pani dr twierdzi, że nic to, no i zaczerwienione poliki Błażejka w zeszłym tygodniu to też była różyczka bezobjawowa
A gdzie my nie byliśmy i z iloma dziećmi się widzieliśmy
- dziś pół dnia informowałam znajomych o tym ustrojstwie;-)Chłopa mi łamie od poniedziałku, teściówka nie wie czy miał różyczkę

a ja wróciłam zajechana z budowy. Kombinuję z garderobami. Myslałam, że będzie łatwiej a się narobiłam ostro