Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Stefanna, będzie się działo... ale Ty jak widać masz jeszcze większe urwanie głowyjeśli można wiedzieć, to co świętujecie... bo nie w temacie... jakaś rocznica??

U nas od wczoraj leje non-stop i jest zimno, brrr 
Padam dzisiaj na pyszczek, bo wypucowałam w domu 5 okien do ziemi i mam dość....Ile bym nie sprzątała, to nie widać efektu, bo za chwilę ktoś w buciorach wpadnie i pozamiatane....
![]()
Już przestałam co dzień ścierać bo nie mam siły po prostu a ile by nie sprzątał to jak wejdzie "Małe tornado" to za moment jest tak samo
Jej akurat butków nie zmieniam jak wracamy z polka no chyba że są w mega błocie.

Nelka od małego zaraz się budziła i nie było szans żeby usiedziała w wózku
A Pan Kaziu jest Boski, mój instrktor to straszny "sztywniak" był i nic nie zagadał tylko to co konieczne

a co na ten podpis nauczyciele? Nie ocenzurowali go? Spóźnione życzenia dla Małżona!
Tylko czekać aż zaczniesz ją ścigać:-) Dobrze że kryzys zażegnany, no i pracowite wakacje sie Wam szykująNo zleciało niesamowicie, ale szczerze to juz bym chciała mieć to za sobą bo strasznie mi ciężko ostatnioweronikaa wypatrzyłam twój suwaczek... jejuuu to już!!! i jak?? gotowa? niunia gotowa na przyjęcie brata?? mąż gotowy?? dom gotowy?? super! znowu będziemy kciuki trzymały! to nasze zbiorowe rodzenie niesamowicie wspominam..
Pozy do siedzenia nie mogę sobie znaleźć bo brzuchol ogromny i ciśnie. A i na pęcherzu nie jest lekko, choć w nocy nie wstaje tak często jak z Nelą.
ale jak się pytam "gzie ma mama dzidzi" to przychodzi i podciąga mi bluzkę :-)
:-)
A Panią w Kościele miałabym daleko ... grunt że dzieciaczki były cicho. To co, miałaś je przywiązać do ławki?!?
może okrutne co napiszę ale jakie Malutka miałaby życie? Sory, ale może lepiej że tak się stało ... Duzo siły dla tatusia!

czasem to sie ruszyć nie mogę ale po jakimś czasie przechodzi.
mysle ze organizm sie przygotowywuje na przyjsce maluszka i zreszta coraz mniej miejsca w brzusku jest;-)

..więc ją wsadziłam..i jest narazie cisza
..a jak ona uśnie..to ja też
;-).
miałam tyle zaległości domowych, że aż wstyd
. Weekend nam minął super. Mieliśmy wypad integracyjny z rodzinkami zorganizowany przez firmę mojego męża na mazury a właściwie to bardziej Suwałki (Olecko). Słońce dawało czadu przez cały weekend, aż byliśmy w szoku
. Nastawiliśmy się na deszcz
. A tu taka niespodzianka
. Nie wzięłam Tosi nawet większego filtra tylko miałam przy sobie filtr 6 i opaliła sobie pysiaczek
. Tosia była najmłodsza wśród "młodzieży" a tak to przedział 4-9 lat. A ciągnie ją bardzo do dzieci także było wesoło :-). Ona była atrakcją dla nich a oni dla niej
.
, ciepły prysznic i masowanie i tak w kółko. Na szczęście pomogło
.