Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczynki stęsknione, ale widać, że bardzo się zżyły z "dziadkami", bo komitywa była momentami na całego!
Dzisiaj szorowałam górną łazienkę i jeszcze nie skończyłam, a gdzie reszta....

:-) A oknami mnie rozwaliłaś!!!:-)
Mam nadzieję, że mimo to uda Ci się do nas częściej zaglądać - pisze ta co świeci przykładem...

A Jeremi widzę, że zaczyna mieć 'ciekawe' wstawki - bądź twarda! Nie daj się!...;-)
Super!;-)
I pomyśleć, że to miał być poród jak jeden z wielu, a wszystko tak się pokomplikowało....
Stolarze i 'meblarze' to moja największa zmora na budowie...

mój Łukasz tez swego czasu o tym myslał.sam zrobił do naszego domu stół, stolik pod TV i biurko jnarożne i całkiem fajnie mu to wyszło a najwazniejsze że dokłądnie tak jak nam pasowało (własny projekt).Ma chłopak wyobraxnie i mysle że by sobie poradził no a ciągle mu to siedzi w głowie.Czy Twój mąż miał w tym doświadczenie wczęsniej większe czy to po prostu pomysł na życieWitajcie, długo mnie nie było. Mój mąż miał w pracy trudny okres i otworzył własną firmę - robi meble na wymiar. Pomagam mu jak mogę - robię ulotki, wizytówki, itp. W sumie już się mu sytuacja w pracy wyprostowała, ale firmę i tak próbujemy rozkręcać.
my chcialibyśmy robic mebelki z drewna a nie z płyt bo zdaje sie łątwiejsze drewno w obróbce no i nieporównanie jesli chodzi o estetykę:-)
zdrówka dla Milo i wracaj do nas szybko

jeśli można wiedzieć, to co świętujecie... bo nie w temacie... jakaś rocznica??