Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ciekawe, czy ma to jakiś związek z tym, że chodzi do żłobka?? 

jak sama pisałaś, przynajmniej trochę przytyjesz
ale trzymałaś nas w niepewności
dacie radę z 3-ką, bo mąż już jest bardziej dojrzały
kobieto, zwolnij trochę... mąż miał chyba lżejszą robotę z sokiem
ale świetnie, że możecie podzielić się obowiązkami
gorzej z A
ale Jola czuje się świetnie i z fotelika rowerowego mogłaby nie schodzić
pewnie Kondzik też:-)
i dobrze, że lubi spędzać czas z innymi dziećmi (musisz jej wybaczyć że jest towarzyska
) a z Ciebie prawdziwa supermama

ale tym razem postanowiłam mówić o tym dopiero jak będzie widać. No i na razie kilka osób zauważyło
ale rodzinka jeszcze nie wie nic
Będą mieć niespodziankę.

a rodzinka niech żałuje, że nie wie, bo nie nawiedza Was
pewnei nic bys sie nie pochwaliła sama od siebie gdyby iza nie wyczytała miedzy wierszami;-)
;-):-)będziecie mieli wesoło
zawsze chciałąm mieć 3 dzieciczków ic zasem mnie nachodzi mysl że szkoda ze nie będizemy mieli
Marcel przez to jest marudny i niegrzeczny, niecieprliwy i złośnik
do tego dziś rano wstał cały podrapany na karku.Aż ma wybroczyny.Nie wiem czemu go tam swędzi ale posmarowałam A-Dermą i przestał się tak bardzo drapać.Na brzuszku tez ma wysypkę (suchą) więc podejrzewam ze może znów jakieś uczulenie.... tylko nei wiem od czego
ale cieszę się ze jednak w ogóle daliśmy radę ruszyć dupy tam... w tym dniu mieliśmy kolejną rocznicę;-)7 lat razem
:-)pewnie na Madonnie było ciekawiej
ale za to objadłam się cukrowej waty a Oli poskakała na mega trampolinie