ninjacorps
Marcóweczka 2008
Doris - spełnienia planów i cichych marzeń! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(chyba ze mało doinformowana jestem
).. A Przemek to pewnie jeszcze z parę razy będzie zmieniał zdanie.. U nas wszystkie dzieci z tej grupy 5cio latków,przechodza automatycznie do 6cio latków ,czyli do tej właściwej "0". jednak nikt z rodziców nie zdecydował się odrazu na 1klasę..
.. ródź..ródź! jak masz tylko ochote
.. bo mi już przeszła
Ale czuje sie wyśmienicie
Hahahahaahaha - mi też przeszła, dlatego wolę trzymać się kolejki(...)ródź..ródź! jak masz tylko ochote.. bo mi już przeszła
![]()

) - ja się na tego 3-go nie nastawiam - jeśli tak wyjdzie to będę przeszczęśliwa, ale wiem jak to w praktyce wygląda, to wolę się ucieszyć niż każdy kolejny dzień jego nieobecności stękać...
Przecież pewnie z 80% dzieci nie tak łatwo przechodzi okres adaptacji do przedszkola, prawda? Tak mi się wydaje przynajmniej, choć doświadczenia nie mam. Ja to bardziej traktuję jak etap, który po prostu trzeba przejść i się tego nie ominie. A Ty przecież jesteś super mamą, gadasz z dzieciakami i to jest najważniejsze! A reszty nie przeskoczysz...
Nie mam pojęcia dlaczego - wydaje mi się, że może od tych gilów bo już po nocy wczoraj nie zeszły, bo innej przyczyny nie moge się doszukać 

No to im mówię: a gdzie on duży jest? Jeszcze lat nie skończył nawet. A potem jak się Młoda urodzi to będzie musiał wysłuchiwać , że jest duży a to nieprawda. No i każdy wychowuje swoje dzieci jak chce a ja właśnie tak chcę.
;-)

Niekat - jeszcze mam taką refleksję, że boję się mieć drugie dziecko również z takiego powodu, żeby umieć rozdzielić miłość i czas między dwoje dzieci, żeby żadne nie czuło się pokrzywdzone. Myślę czasem ze smutkiem, że Emilka ma nas tylko dla siebie, cała moja miłość matczyna jest skierowana na nią i... nie wiem jak to wytłumaczyć, ale szkoda mi jej, że może się pojawić drugie dziecko i coś jej odebrać. Podziwiam mamy, które potrafią obdzielić po równo dwoje dzieci, a Ty na pewno się bardzo starasz i dzieci to czują.
Jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to oprócz zajarania to miałam takiego jednego smutka, że właśnie Tymona mi szkoda... I ciągle to mam...
Codziennie.