Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Fajnie:-). 

. Szkoły są tylko finansowane do końca listopada. My z mężem chodzimy od 26.10 tak więc jeśli chcemy skończyć szkołę w całości to dopłacamy za 4 lekcje (80zł łącznie- opuścili nam bo normalnie jest 45zł za lekcję). No i nie będzie to w sumie 10 spotkań tylko 8 (te dwie brakujące mają zrobić eksternistycznie w tych ośmiu). I w sumie nas szkoła wyniesie i tak malusio, bo całość 80 zł :-)a nie 450 jak to już będzie bez dofinansowania.
. Ale też muszę poszukać:-). Wiem tylko, że wskazany wiek dziecka do chodzenia na basen to (tak jak już któraś z Was pisała) 4-5 m-c życia. A są fajne wtedy pampersiki dla dzicka takie specjalne na pływalnie:-). Mój brat chodził ze swoim synkiem od 5 m-ca i mały strasznie uwielbia wodę. A teraz ma 1 i 8 m-cy. Jak byli teraz na wakacjach to dla małego największą atrakcją był basen przy hotelu:-)
.
.
. Najprędzej moja gimnastyka po porodzie ograniczy się do spacerów i ewentualnie biegania do parku rano zanim mężulek wyjdzie do pracy:-).
.
...
mi miksturę zrobiły panie laborantki;-) wszystko miały swoje ja tylko przyniosłam soczek z cytrynkia bralas ze soba juz rozpuszczoną ta glukozę czy rozrabialaś ja na miejscu w wodzie od uroczych pan laborantek (ja nie wiem czy na takie trafię wieć pytam od razu)

- w końcu całe życie przewróci mi się do góry nogami! (chyba w końcu do mnie zaczyna docierać co to znaczy hahahahahahaahaha 

)