Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Straszne, jacy są ludzie, jak można porzucić takie kochane psiaczki
. Ja uwielbiam boksery i jak będziemy za pare lat już w swoim domku to planujemy mieć bokserka i doga:-). A ta strona mnie poruszyła. Moi teście będą kupować pisesia jak nasza córcia się urodzi (bo my mieszkamy w bloku i nie mamy na razie warunków) aby dziecko miało kontakt ze zwierzaczkiem (podobno ma to bardzo dobry wpływ na dzieci) i może namówie ich na adopcję
. Chociaż kiedyś mieli bokserkę(ale umarła) i teściu powiedział, że już raczej się nie zdecyduje na tą rasę, bo jest zbyt przyjazna i bardziej się cieszyła na przyjście gości niż stróżowała na podwórku. Ale chyba mieli najmilsze wspomnienia dot. tej rasy jeśli chodzi o oddanie tych psiaków.
. A dodatkowo, jak bedę w 2-ej ciąży to już nie muszę powtarzać badania tylko zachować ten wynik
.
...
wole pieski
mimo to jednak tak dla pewności toxo sobie zrobię.
przyjdzie i na to czas np kiedy pierwsza z nas (chyba mrowa) wejdzie w 9 mieisac
weronika a ja sie dziwię czemu mi klawiatura tak chlupocepo prostu mi tak pociekła slinka jak sobie pomyslałam o tych twoich plackach;-)