niekat
Fan(ka)
przez te wczorajsze emocje związane ze studiówką przyszej mamy postanowiłąm tez jakoś to uczcic (w koncu mnie tez okrągła liczba zostła 120 dni) i wypiękniłam sie wieczorem w łazience a zeszło mi troche az mąz pukał czy wszystko ok;-) no i jak wyszłam to była minuta 5 i wylądowlismyw łózeczku

super sie bawilismy i jakos tak było i przyjemnie i zabawnie
no ale bez szczegołów heheh;-)
w ogóle wczoraj to był chyba dzień pierwszych kopnięc w kierunku ojców bo mól Łukasz tez dopiero wczoraj pierwszy raz poczuł Motylka a i tak nie chciał uwierzyć i myslał ze to mi brzuch pulsuje....
a to dzidziolek miał czkawkę
ja juz czuje go bardzo wyraxnie ale tez za każdym razem jak mąz przykałdał rękę ten mały łobuziak jakby milkł
no i sie mój mężuś doczekał kopa
:-)chyba sie dzidzi udzielił doskonały nastrój mamusi
;-)
dostałam wreszcie z allegro pas ciążowy - dwukolorowy
po jednej stronie jest czarny a po drugiej brązowy;-)
ale jest super!pasuje idealnie i mam dwa w jednym
no i wreszcie moge nosic spodnie które sie nie dopinają a jeszcze na doope wchodza - czyli prawie wszystkie
:-)moja garderoba momentalnie sie powiększyła
;-)

super sie bawilismy i jakos tak było i przyjemnie i zabawnie
no ale bez szczegołów heheh;-)
w ogóle wczoraj to był chyba dzień pierwszych kopnięc w kierunku ojców bo mól Łukasz tez dopiero wczoraj pierwszy raz poczuł Motylka a i tak nie chciał uwierzyć i myslał ze to mi brzuch pulsuje....
a to dzidziolek miał czkawkę
ja juz czuje go bardzo wyraxnie ale tez za każdym razem jak mąz przykałdał rękę ten mały łobuziak jakby milkł
no i sie mój mężuś doczekał kopa
:-)chyba sie dzidzi udzielił doskonały nastrój mamusi
;-)
dostałam wreszcie z allegro pas ciążowy - dwukolorowy
po jednej stronie jest czarny a po drugiej brązowy;-)
ale jest super!pasuje idealnie i mam dwa w jednym
no i wreszcie moge nosic spodnie które sie nie dopinają a jeszcze na doope wchodza - czyli prawie wszystkie
:-)moja garderoba momentalnie sie powiększyła
;-)

złośliwiec mały