weronikaa
19-03-2008 18-07-2009
Mrowa - Glukoza ta pierwsza 50 wyszla mi w normie ;-) to może faktycznie mi odpuści tą drugą 
A ja wczoraj to miałam dzień do du....
Mała nie kopała w ogóle i cały dzień się martwiłam, a pozatym to brzuch taki dziwny miękki był. Wieczorem nie mogłam zasnąć:-( aż wreszcie nie dało mi spać i się obudziłam po 4 rano
, poszłam siusiu i zrobić herbatke (bo coś mnie gardziołko pobolewać zaczyna). Położyłam się a tu Mała zaczeła kopać
:-)
Rany, a tak się martwiłam, mężuś akurat też nie spał i objął mi brzuszek i sie zaczął śmiać ze mnie że po co panikuje jak Nela tak czadu daje :-)
Chyba jestem przewrażliwiona

A ja wczoraj to miałam dzień do du....
Mała nie kopała w ogóle i cały dzień się martwiłam, a pozatym to brzuch taki dziwny miękki był. Wieczorem nie mogłam zasnąć:-( aż wreszcie nie dało mi spać i się obudziłam po 4 rano
, poszłam siusiu i zrobić herbatke (bo coś mnie gardziołko pobolewać zaczyna). Położyłam się a tu Mała zaczeła kopać
:-)Rany, a tak się martwiłam, mężuś akurat też nie spał i objął mi brzuszek i sie zaczął śmiać ze mnie że po co panikuje jak Nela tak czadu daje :-)
Chyba jestem przewrażliwiona

dla mnie to jest przyjemniejsze
).
...aż się przestraszyłam, że tego tak dużo). I czekałam 2h. i miałam w sumie 3 pobrania
. Jedno na czczo, następne godzine po wypiciu glukozy, i kolejne jeszcze godzinę później. A wyniki wyszły piękne:-). A tak się bałam. Po godzinie miałam 140 (górna granica150) a po dwóch 115(górna granica 140). Także superek