PM1
marzec 2008
ale dziś puchy...
Telma- doleciałaś już? Odezwij sie jak się czujesz w Poslce!
Ja kupiłam glukoze 75g. ale jakoś strasznie dużo tego proszku...i ja mam to wszystkow wypić?

...brrrr aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl.
Nie wiem co ze mną jest nie tak ale ostatnio męczy mnie strasznie zgaga
. Dosłownie po wszystkim! Nawet po herbacie, bez względu na to czy jest to herbata rooibos, owocowa czy zwykła
. Słodkie, kwaśne czy tłuste...MASAKRA. Już o przetworach mlecznych nie wspomnę
. Co tu jeść? Jabłka nie pomagają, mięta też nie, jedynie co to jeszcze rennie, ale jego za dużo też nie można brać.
A poza tym nie wiem co jest ale ciągle jestem głodna
. A wodę mineralną to piję litrami
.
Macie jakiś pomysł?
Telma- doleciałaś już? Odezwij sie jak się czujesz w Poslce!
Ja kupiłam glukoze 75g. ale jakoś strasznie dużo tego proszku...i ja mam to wszystkow wypić?

...brrrr aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl.Nie wiem co ze mną jest nie tak ale ostatnio męczy mnie strasznie zgaga

. Dosłownie po wszystkim! Nawet po herbacie, bez względu na to czy jest to herbata rooibos, owocowa czy zwykła
. Słodkie, kwaśne czy tłuste...MASAKRA. Już o przetworach mlecznych nie wspomnę
. Co tu jeść? Jabłka nie pomagają, mięta też nie, jedynie co to jeszcze rennie, ale jego za dużo też nie można brać.A poza tym nie wiem co jest ale ciągle jestem głodna

. A wodę mineralną to piję litrami
. Macie jakiś pomysł?
a przede wszytski trzeb ajeśc malutkie ilosci i powoli
dostałam śliczny turkusowy sweterek, szal no i ....... hehe mandarynki :-)

. A do mojej gin. chodzą tylko kobiety od siódmego miesiąca u których wykryto cukrzycę (ona się w tym specjalizuje) ja tam trafiłam od początku(po znajomości)...jest moim ginem prowadzącym, także pocieszam się, że wie co robi
.