reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Dziewczyny sprawdziłam listę obecności i kilka mamuś nam przez święta gdzieś wsiąkło:

Elip, dorotaa26, cicha, telma, kaszalocik, kasia_s, samina gdzie wy się podziewacie?????????????????????

Milla to już nam na dobre przepadła

mamuśki podczytujące dajcie o sobie znać!!

Ninja, i ja pokłon Ci składam, Moderatorze nasz :-D:-D:-D

Befatka - Ty sie małym biustem nie przejmuj, ja całe życie byłam płaska jak deska a jak karmiłam Irenkę to mleko tryskało na pół pokoju. Nawet położna w szpitalu mówiła (masując moje piersi w czasie nawału, podczas gdy ja gryzłam prześcieradło z bólu :baffled:) że małe biusty są badziej mleczne - same gruczoły, nie poprzerastane tkanka tłuszczową. Bedziesz miała mleko, nie tylko dla chomika :-)

Mamma, to Ci się gigancik szykuje :-D gratulacje :)

mrowa - zabójczą masz córcię :tak: mam nadzieję że ksiądz ładnie podziękował za prezent :-D U nas był w zeszłym tygodniu, super sympatyczny sie trafił, mówił że ma dwie siostry i zna szczegóły porodów, i że nie zazdrosci i Bogu dziękuje ze ma łatwiejsze powołanie niz my :-)

My dziś byliśmy w spółdzielni mieszkaniowej żeby zaznaczyć w planach mieszkania poprawki - tu przesunąć ściankę, tam przebudować. I okazało się że nic sie nie da zrobić z tych naszych super poprawek, bo sa durne przepisy :wściekła/y: To co z tego że my chcemy mieć pokój mniejszy niż 16m3 (po przesunięciu ścianki pokój ma 15m3, a za to mieszcza sie dwie szafy wnękowe) jak w przepisach stoi ze musi byc 16m3 i juz. Ech, szkoda mówic...

Skaba - a ja nigdy nie zwrocilam uwagi na te dane z usg! To moj synek jest zupelnie nieproporcjonalny - w porownaniu do reszy ciala ma strasznie dlugie nogi!
Wiesz moze co to HC???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry