Asze właśnei miałam sie pytać ciebie czy wysłałas mi zaproszenie fajnie wyszlaś na zdjeciu:-)Znalazłam Was na naszej klasie, wysłałam zaproszenia, nie zdziwcie się
Ninja dzięki!!!!:-)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asze właśnei miałam sie pytać ciebie czy wysłałas mi zaproszenie fajnie wyszlaś na zdjeciu:-)Znalazłam Was na naszej klasie, wysłałam zaproszenia, nie zdziwcie się
Ninja dzięki!!!!:-)![]()
( chodziło sie kiedyś...)

a już myślałam, że to ja taka nadwrażliwa jestem;-) tak tak - dziękuję Bogu, że dziewczyny są zadowolone! i dziękuję wam dziewczyny za te wszystkie słowa:-):-):-) mnie to się w głowie nie mieści, gdyby u nas była taka atmosfera jak tam to już by mnie na tym forum nie było.. nie potrafię tego zrozumieć.. dziecinada i tyle...Skaba - Dzięki Bogu, że nasze dziewczyny są zadowolone!
Ale mnie to ruszyło...![]()
Jestem tego samego zdania- zdjęcia dzieciaczków zamknąć i umieścić w Tym wątku dziewczyny, które udzielają się na forum.
No a z brzuszków to zrobiłabym taką galerię "Jak rosły nasze brzuszki", coś na wzór "lista marcowych mam" - do każdej dziewczyny byłyby doklejone zdjęcia, które znalazły się na wątku "rosnące brzuszki" od początku do rozwiązania :-)