reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja też jestem za zamkniętym:tak::tak:
A co do tego kto miałby tam dostęp to myślę, że te dziewczyny które się udzielają u nas, te które wcale nie zaglądają to chyba nie... no tak myślę:tak:
Mrówa Twoja Amelka to same śliczności i słodkości!!!:tak::-D

reklama
Zazdroszcze wam dziewczyny tych psiakow w domu. Ja bym bardzo chciala aby mje maluchy chowaly sie z czworonogiem w domu ale niestety za duzo podrozujemy aby sobie na to pozwolic:-( Moze jednak z czasem.

Asze dzielny chlopak z Milo (i chyba wygadany z tego co piszesz:-))

Co do watku zamknietego to tez jestem za. Przynajmniej jesli chodzi o zdjecia.

A co do nadzej klasy to chyba jestem jedna z niewielu osob, ktore nie sa od tej strony uzaleznone. Moze dlatego ze jeszcze tak porzadnie tam nie zajrzalam;-):-)

Taki był fajny dzisiaj dzień, a wieczorem synuś zaczął narzekać, że mu zimno, sprawdziłam mu temperaturę no i ma 38,1:no:, więc jutro zamiast do szkoły to zaliczymy lekarza :wściekła/y:a muszę z nim jechać autobusem bo nie mam prawka a małżon nie może wziąć wolnego. Jeżdżę do pediatry do mnie do pracy bo znam go i mam zaufanie ale niestety to 7 km od mojej wsi i zostaje mi autobus:no:

asze, dużo zdrówka dla syneczka.
Ja też nie wiem jak to u nas będzie jutro. Dziś Przemko jakiś taki nie w sosie i wieczorem dostał lekkiej biegunki. Zobaczymy jak mienie noc.

Cześc dziewczyny
ale byłam wczoraj wściekał!!! Przez cały dzień nie mieliśmy internetu :wściekła/y: nikogo nie można powiadomić bo w weekendy nie pracują :wściekła/y:ale zapłacić za cały miesiąc to oczywiście trzeba:wściekła/y:. No i przez to mam 13 str do nadrobienia:-(nie ma szans!!!

Ale przechodząc do milszych rzeczy :-)wczoraj byłam na usg :tak::-). Wszystko wkleiłam na odpowiednim wątku :tak::tak::tak:
ale Maleństwo oczywiście nadal wstydliwe i nie wiadomo jaka płeć, aczkolwiek gin powiedział że nie na na pewno ale szykowałby imię dla dziewczynki:-). Jednak nadal nie wiemy do końca:baffled:. Poza tym wszystko OK :tak:No i Mężulek mógł wejść razem ze mną - a był poraz pierwszy. Wyszedł z gabinetu cały rozpromieniony - JAK DZIECKO:-D.

Giza dzięki - coś chyba fruwa w powietrzu bo u Milo dzisiaj w klasie 5 osób nie było:no:, zdrówka dla Przemka:tak:
Kasia super że wszystko ok, moje maleństwo też się nadal ukrywa;-):tak:, może dowiemy się przy porodzie??

reklama
Przeglądnęłam zaległe strony toche w biegu bo mnie męzuś przegania, ale już pisze :

Mrowa - pytałam i może oddać dopiero 10.02 ale pójdzie na pewno!

Co do zdjęć to jestem ZA ich "ukryciem" a co do dziewczyn które mogłyby tu wchodzić to byłabym za tym żeby to było tylko dla już wdrożonych!

Do góry