Marteczka23
Fan(ka)
Nie,nie nie prowadzę nocnego trybu życia:-)po prostu mój mężuś z teściową stwierdzili,że nie powinnam przed kompem spędzać więcej niż 4godz;-)
A jak wstaje się 12-13 to zanim,śniadanko,mycie,ubranie to już obiad,a potem jak się czymś zajmę to czas leci i siadam na neta wieczorkiem.A też nie mogłam się tu dostac to pewnie przez tą awarię

Dzisiaj zajęłam się odpicowaniem sukni ślubnej,chciałabym ją sprzedać i kupić coś za to Malutkiej,np.huśtawkę-leżaczek
.Ostatnio za każdym razem zanim usnę to biedaczysko ma czkawkę
.Padam już na twarz a tu jutro muszę wstać rano i iść badania zrobić do szpitala.Jak wrócę to postaram się w ciągu dnia po uczestniczyć a nie tak biernie na koniec dnia podsumować.Dobranocka;-)
A jak wstaje się 12-13 to zanim,śniadanko,mycie,ubranie to już obiad,a potem jak się czymś zajmę to czas leci i siadam na neta wieczorkiem.A też nie mogłam się tu dostac to pewnie przez tą awarię

Dzisiaj zajęłam się odpicowaniem sukni ślubnej,chciałabym ją sprzedać i kupić coś za to Malutkiej,np.huśtawkę-leżaczek
.Ostatnio za każdym razem zanim usnę to biedaczysko ma czkawkę
.Padam już na twarz a tu jutro muszę wstać rano i iść badania zrobić do szpitala.Jak wrócę to postaram się w ciągu dnia po uczestniczyć a nie tak biernie na koniec dnia podsumować.Dobranocka;-)
nietstey tak mu pomogłam ze wieczorem wylądaowałam na łózku z bólem brzucha i kręgosłupa i doopa blada teraz z mojej pomocy.Łuaksz się jeszcze wudarł na mnie ze w ciązy a się łapię za szafki zeby przenosic.A ja tak instynktownie - nigdy nie bałam się pracy fizycznej i francuskim pieskiem nie ejstem a w ciazy czasem zapominam ze mi tego nie wolno
no i teraz nie wiem.Łuaksz tez narzeka ze go boli gardlo i zaczyna go łamac - jak na złość!
a mężusiowi tos ie pewnei dostało za ta fajke nie;-)

tak nim rzuca;-)