Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Befatka, z tego co wiem, to nie wolno przyjmować aspiryny ani polopiryny w ciążyHello.
Cieszyłam sie niedawno ze mnie choróbsko omineło choc w domu przeszlismy juz 2grypy i 1angine a ja byłam ok tak teraz gardło mnie napierdziela i mam lekka temperatureWezme polopirynke i bedzie ok mam nadzieje.
Tylko miodzik, cytrynka, witamina C. A na gardło to można tautum verde sobie psikać. A najlepiej to iść do lekarza.Mrówa, mam nadzieję, że w końcu te płytki się unormują.Mama znów na przepustce płytki znów jej spadły:-( więc nadal formalnei w szpitalu ale i w domu bo wiadomo w domu najlepiej
Sabincia na KTG jeszcze czas ja chyba zaczełam mieć w 35 lub 36 tyg.
Od rana jestem jakaś śnięta;byłam trochę na dworze z Jaskiem ale wieje jak nie wiem
,trochę się pokrzątałam po domu-myłam podłogi i wstać nie mogłam potem z ziemi
To już mój ostatni taki wyczyn bo od piątku SAJGON(darinia jak ja ci zazdroszczę że ty już na etapie gładzi;-))

, najważniejsze, że zdrowieje - nie lubię bardzo jak jest chory i gorączkuje bo jak był mały to miał kilka razy drgawki gorączkowe - pogotowie, szpital - od tego czasu jestem przewrażliwiona
drapie w gardle, z nosa cieknie:-( a co do tych aspiryn i polopiryn to fakt CIĄŻA=ZAKAZ STOSOWANIA!!!Remeny - na pewno będzie chłopak ;-) - no bo jak gin wcześniej widział siuraska, to przecież teraz mu nie znikłPo czymś to stwierdził - przecież nie po oczach
![]()