reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Befatka jak będziesz się dołować i zamartwiać to gorzej baby zaszkodzić może niż polopirynka-nieświadomka;-)
A ja odebrałam wyniki badań i co???mocz-dobrze,a krew-obniżony poziom hematokrytu,hemoglobiny i krwinek czerwonych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,kurde mógł mi jeszcze później te badania zlecić!

reklama
Marteczka ja prawie cała ciąże mam te badania blisko granicy a dla ciężarnych sa zaniżone wyniki jeszcze więc mozesz mieć wszystko ok;-) niezamartwiaj sie
jak by co bedziesz jeść wątróbka, buraczki wołowinke tam dużo żelaza no i zielone warzywka;-)i bedzie dobrze:tak:
Beafatka Giza bardzo dobrze napisała nie zamartwiaj sie bo to tez moze źle wpłynąć na dzidzie .
Macie racje sa jeszcze przyzwoici i bezinteresowni ludzie na tym świecie:-):-):-):-):-):-)

a dzwoniła moja mama ma dziś wyjść :-):-):-):-)
tylko niewiem jak płytki stoja bo jeszcze wyniku badań nie było :rolleyes:

a mam pytanie co moge kupić Meli jako prezent od dzidziusia?
czyzby twoja pieroworodna miała urodzinki??
super że mama wychodzi:tak:mój mąz niesttey był w grudni oddac krew (dziwne ze nie pamietałam) wiec ja nie mogam pomóc ale widze ze rodzinka BB jest doskonałym wsparciem w takich chwilach:sorry2:

czyzby twoja pieroworodna miała urodzinki??
super że mama wychodzi:tak:mój mąz niesttey był w grudni oddac krew (dziwne ze nie pamietałam) wiec ja nie mogam pomóc ale widze ze rodzinka BB jest doskonałym wsparciem w takich chwilach:sorry2:
nie nie ma urodzinek;-)
tylko wkupienie sie w łaski jak sie dzidzius urodzi;-)myślałam o wózku spacerówce bo wszystkie sie rozwaliły:dry: i moge powiedzieć zawsze ze dzidzius dał jej nowy wózeczek a ona da dzidziusiowi swój;-)
Niekat nic sie nie dizeje duzo ludzi nam pomaga:-)

Marteczka, jak ostatnio ginka dawała mi skierowanie na morfologię, to mówiła, że pewnie będzie lekka anemia, bo po 30 tc to się bardzo często zdarza, ale żeby się wtedy nie przejmować:tak: No ale i tak u mnie wyszło w normie:-)
Mrówa Dobrze, że mama wychodzi, będzie spokojniejsza, a wiadomo że to sprzyja szybszemu wyzdrowieniu!:-)
A wózeczek - dobra myśl, zwłaszcza jak oddaje swój:happy2:

nie nie ma urodzinek;-)
tylko wkupienie sie w łaski jak sie dzidzius urodzi;-)myślałam o wózku spacerówce bo wszystkie sie rozwaliły:dry: i moge powiedzieć zawsze ze dzidzius dał jej nowy wózeczek a ona da dzidziusiowi swój;-)
Niekat nic sie nie dizeje duzo ludzi nam pomaga:-)
no to niezły pomysł z tym wózeczkiem :-D

Mrowa bardzo dobry pomysł z tym wózeczkiem,mój Jasiek chce(i zresztą wszem opowiada)samochód który wozi jabłka:baffled::confused:Jakkolwiek on wygląda:dry::cool2:Opowiada że Gabrysia mu przywiezie...
A czy Telma to się do nas odezwie dopiero jak urodzi???!!!

reklama
Do góry